نماد آخرین خبر
  1. برگزیده
اقتصادی

۱۰ درصد مالیات از حق‌الزحمه پزشکان در سال آینده

منبع
ايسنا
بروزرسانی
۱۰ درصد مالیات از حق‌الزحمه پزشکان در سال آینده

ايسنا/ نمايندگان مجلس در مصوبه‌اي کليه مراکز درماني را مکلف کردند ده درصد (%۱۰) از حق‌الزحمه يا حق‌العمل پزشکي پزشکان را به عنوان علي‌الحساب ماليات کسر کنند.

نمايندگان‌ مجلس در جلسه علني صبح امروز (سه‌شنبه) و در جريان بررسي جزئيات لايحه بودجه در بخش درآمدي رديف ۱ بند ح تبصره ۶ ماده واحده را به تصويب رساندند که براساس آن، کليه مراکز درماني اعم از دولتي، خصوصي، وابسته به نهادهاي عمومي، نيروهاي مسلح، خيريه‌ها و شرکت‌هاي دولتي مکلفند ده درصد (%۱۰) از حق‌الزحمه يا حق‌العمل پزشکي پزشکان که به موجب دريافت وجه صورتحساب‌هاي ارسالي به بيمه‌ها و يا نقداً از طرف بيمار پرداخت مي‌شود به عنوان علي‌الحساب ماليات کسر کنند و به نام پزشک مربوط تا پايان ۴۸ ماه بعد از وصول مبلغ صورتحساب به حساب سازمان امور مالياتي کشور واريز کنند.

ماليات علي‌الحساب اين بند شامل کليه پرداخت هايي که به عنوان درآمد حقوق و کارانه مطابق جزء (۲) بند (الف) تبصره (۱۲) اين قانون پرداخت و ماليات آن کسر مي شود، نخواهد بود. حکم ماده (۱۹۹) قانون ماليات‌هاي مستقيم مصوب ۳ / ۱۲ /۱۳۶۶ با اصلاحات و الحاقات بعدي در اجراي اين بند جاري است.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar