صدور حکم اعدام ۳ نفر در کویت به بهانه همکاری با ایران و حزب‌الله

صدور حکم اعدام ۳ نفر در کویت به بهانه همکاری با ایران و حزب‌اللهصدور حکم اعدام ۳ نفر در کویت به بهانه همکاری با ایران و حزب‌الله
8
0
20.6K
1405/08/05 - 13:12
2K
1405/08/05 - 13:12

ایسنا/دادگاه موسوم به «امنیت دولتی و جرایم تروریستی کویت»، سه متهم را در پرونده‌ای با ادعای جاسوسی برای حزب‌الله لبنان و برنامه‌ریزی برای ترور شخصیت‌ها و مقام‌های ارشد کشور به اعدام محکوم کرد. این دادگاه همچنین هشت متهم دیگر را به پنج سال حبس محکوم کرد.
دادستانی کل کویت بدون ارائه اسناد و شواهد موثق، متهمان را به همکاری با ایران و حزب‌الله لبنان، تلاش برای انجام اقدامات خصمانه علیه کویت، برنامه‌ریزی برای ترور شخصیت‌ها و مقام‌های ارشد این کشور، از جمله فهد الیوسف، معاون اول نخست‌وزیر و وزیر کشور کویت، عضویت در گروهی ممنوعه و آسیب رساندن به منافع ملی این کشور متهم کرده بود.

از دیگر اتهامات مطرح‌شده در این پرونده، تلاش برای استفاده از مواد منفجره به‌منظور اجرای عملیات و ایجاد رعب و وحشت است.

دادگاه کویت در تشریح دلایل صدور این احکام مدعی شد که متهمان تلاش کرده‌اند امنیت کشور را تضعیف کنند، در جامعه بی‌ثباتی به وجود بیاورند و اعتماد عمومی به توانایی نهادهای دولتی در تأمین امنیت و حفاظت از جان و اموال مردم را خدشه‌دار کنند.

🔹"آخرین خبر" در روبیکا
🔹"آخرین خبر" در ایتا
🔹"آخرین خبر" در بله

اخبار برگزیده