مهر/ در يک مطالعه جديد آشکار شد که تقريبا 31 درصد از موادغذايي توليد شده در آمريکا در سال 2011 به زباله تبديل شده است.
همچنين به گفته اين کارشناسان، اگرچه به طور متوسط ميزان مواد گوشتي کمتري در مقايسه با ميوهها و سبزيجات به زباله تبديل شده اما براي توليد مواد گوشتي در مجموع انرژي بيشتري مصرف ميشود. اين انرژي هدر رفته به طور معمول در قالب منابعي است که ميتوانند تاثيرات منفي بر محيط زيست اطراف خود داشته باشند.
«کريستين کاستلو»، يکي از متخصصان اين مطالعه گفت: در حالي که بسياري از ما در مورد حجم مواد غذايي که دور ريخته ميشوند نگران هستيم لازم است اين موضوع را نيز در نظر بگيريم که در وهله اول براي توليد اين مواد خوراکي چه مقدار انرژي مصرف ميشود.
به گفته متخصصان، براي اينکه چرخ تجهيزات کشاورزي و دامپروري بچرخد به حجم زيادي از سوختهاي ديزلي نياز است و زماني که مردم، مواد گوشتي را به زباله تبديل ميکنند بيترديد سوخت و همچنين کودهاي استفاده شده براي توليد اين نوع مواد خوراکي نيز به هدر ميروند.
کارشناسان در اين مطالعه به مردم و سازمانها توصيه ميکنند نه تنها نسبت به هدر رفتن مواد غذايي حساس باشند بلکه در عين حال در مورد نوع خوردنيهايي که تهيه ميکنند نيز دقت کافي داشته باشند.
به گزارش شبکه اخبار محيط زيست، کارشناسان محيط زيست تاکيد دارند که مردم بايد زمان خريداري مواد گوشتي و آمادهسازي آن دقت لازم را داشته باشند که تا حد امکان، زبالهاي توليد نشود و در صورتي که غذاي بيشتري تهيه ميکنند ترجيحا از خوراکيهاي گياهي باشد.