نماد آخرین خبر

ایتالیا هم آزمایش یک واکسن بالقوه کرونا را شروع می‌کند

منبع
همشهري آنلاين
بروزرسانی
ایتالیا هم آزمایش یک واکسن بالقوه کرونا را شروع می‌کند

همشهري آنلاين/ ايتاليا آزمايش‌هاي انساني يک واکسن بالقوه براي کوويد-۱۹ را روز دوشنبه ۳ شهريور آغاز کرد و به تلاش‌هاي جهاني در اين زمينه پيوست.
انستيتوي لازارو اسپالانزاني در رم پايتخت ايتاليا که بيمارستاني خاص بيماري‌هاي عفوني است، کارآزمايي‌هاي اين واکسن را با شرکت ۹۰ داوطلب در هفته‌هاي آينده آغاز خواهد کرد و پژوهشگران اميدوارند تا بهار سال آينده آن را در اختيار عموم بگذارند.

فرانچسکو وايا، مدير بيمارستان اسپالانزاني گفت نخستين بيماري که واکسن را دريافت مي‌کند، پيش از رفتن به خانه براي ۴ ساعت پايش خواهد شد و در آنجا هم براي ۱۲ هفته زير نظر خواهد بود.
وايا گفت: «ما مراقب بروز هر نوع اثر جانبي و توليد آنتي‌بادي‌هاي خنثي‌کننده خواهيم بود.» به گفته وايا، مرحله دوم اين آزمايش در کشورهاي با ميزان‌هاي بالاي عفونت مانند مکزيک و برزيل انجام خواهد شد.
وايا افزود: «اگر بتوانيم اين مراحل را به سرعت پيش ببريم، نخستين واکسن‌ها را در بهار آينده وارد بازار خواهيم کرد.»

اين واکسن بالقوه به نام GRAd-COV2 بوسيله شرکت ReiThera مستقر در شهر رم، ساخته شده است. مقامات منطقه لاتزيو در اطراف پايتخت ايتاليا در بيانيه‌اي اعلام کردند آزمايش‌هاي اوليه از جمله آزمايش در حيوانات به نتايج مثبتي رسيده است.
واکسن‌هاي بالقوه‌ براي کرونا در شماري از کشورهاي متفاوت از جمله هند، بريتانيا، روسيه، چين و آمريکا در دست آزمايش هستند.
ايتاليا يکي از بدترين کشورها از لحاظ شيوع کرونا با بيش از ۳۵۰۰۰ مورد مرگ است. اوج همه‌گيري کرونا در ايتاليا درماه‌هاي مارس و آوريل رخ داد و در ماه‌هاي بعدا ظاهرا فروکش کرد. البته اخيرا دوباره افزايشي در موارد جديد کرونا در اين کشور رخ داده و در هر دو روز شنبه و يکشنبه بيش از ۱۰۰۰ مورد عفونت جديد ثبت شده است

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar