نماد آخرین خبر

عطر با بوی سیاره مشتری ساخته شد

منبع
مهر
بروزرسانی
عطر با بوی سیاره مشتری ساخته شد

مهر/ يک برند توليد کننده عطر به نام TOLI عطري را رونمايي کرده که با الهام از سياره مشتري ساخته شده است.

در اين عطر نوت هاي نامحسوسي از تخم مرغ گنديده و محصولات شوينده اي به مشام مي رسد و نوت اصلي آن بادام تلخ است. به طور علمي، اين عطر بوي سولفيد هيدروژن و آمونياک را در بردارد.

مقدار اندکي از اين ترکيب و مواد مشابه آن در اتمسفر مشتري وجود دارد. البته جو اين سياره به طور کلي از مولکول هاي بي بوي هيدروژن و هليوم تشکيل شده است.

عطر مذکور «ژوپيتر» نام دارد و قرار است ۲۶ اکتبر سال جاري عرضه شود. در حال حاضر «ژوپيتر»  با قيمت ۳۴ دلار آماده پيش سفارش است.

طبق گفته شرکت سازنده عطر، نوت آغازين «ژوپيتر» آمونياک است که پس از ۱۵ ثانيه از بين مي رود و فرد بوي فسفر را حس مي کند. در نهايت نوت اصلي بادام تلخ، زعفران و مشک به مشام مي رسد.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره