موافقت "ایلان ماسک" با اعزام ماجراجوی معلول فرانسوی به فضا

ايسنا/"ايلان ماسک" قبول کرده که ماجراجوي فرانسوي را که از ناحيه دو دست و دو پا معلول است، به فضا بفرستد. اين ورزشکار از طريق توييتر با "ماسک" ارتباط برقرار کرد و پاسخ مثبت وي را دريافت کرد.
به نقل از آي اي، بر هيچکس پوشيده نيست که "ايلان ماسک" بنيانگذار و مديرعامل شرکت فضايي خصوصي "اسپيس ايکس"(SpaceX) برنامههاي بلند پروازانهاي براي خود در عرصه فضا دارد. در واقع اين کارآفرين ميلياردر قصد دارد انسانها را در آينده نه چندان دور به مريخ بفرستد و حتي موجبات سکونت آنها را در آنجا فراهم کند.
حالا به نظر ميرسد او هدف چشمگير ديگري را به فهرست کارهاي خود اضافه کرده است؛ ارسال يک فرد معلول ماجراجو به فضا.
اين اتفاق در شبکه اجتماعي توييتر رقم خورد، وقتي که "فيليپ کرويزون" ورزشکار و ماجراجوي معلول فرانسوي در يک توييت به "ماسک" گفت: مرا به فضا بفرست تا يک بار ديگر نشان دهم که همه چيز ممکن است!
وي نوشت: سلام ايلان ماسک، من يک ماجراجوي معروف فرانسوي بدون دست و پا هستم! مرا به فضا بفرست تا يک بار ديگر نشان دهم که همه چيز ممکن است!
"کرويزون" همچنين تصاويري از چتربازي، غواصي، رانندگي با ماشين مسابقه و شناي خود را فرستاد که نشان ميداد وي کاملا يک فرد ماجراجو است.
به نظر مي رسيد "ماسک" از پيشنهاد "کرويزون" به هيجان آمده است، چرا که در پاسخ وي نوشت: روزي ما شما را با موشک "استارشيپ" به پرواز در خواهيم آورد.
آيا اين بدان معناست که ماسک قصد دارد "کرويزون" را به مريخ بفرستد يا به يک سفر سريع به ايستگاه فضايي بينالمللي اکتفا ميکند؟
يک جستجوي سريع در گوگل در مورد اين ورزشکار رزومه چشمگيري را از وي نشان مي دهد. وي اولين کسي است که با معلوليت دو دست و دو پا کانال انگليس را شنا کرده و همچنين در رالي داکار رانندگي کرده است.
"کرويزون" در مارس ۱۹۹۴ بر اثر شوک الکتريکي دچار حادثه شد و پزشکان مجبور شدند دست ها و پاهاي او را قطع کنند.
وي در ابتدا نااميد و افسرده شده بود، اما پس از تماشاي يک مصاحبه تلويزيوني با يک شناگر، از او الهام گرفت و خواست که راه او را دنبال کند. سرانجام "کرويزون" با کمک برخي از پروتزهاي مصنوعي و برخي آموزش هاي بسيار طاقت فرسا به هدف خود رسيد.
او همچنين يک کتاب نوشته و نوعي پرش با چتر را ابداع کرده است. به نظر ميرسد هيچ چيز نميتواند مانع از اين ماجراجوي بيباک شود. آيا فضا مرز بعدي خواهد بود که او در مينوردد؟