نماد آخرین خبر

کرونا/ انتقال آنتی بادی از مادر به جنین

منبع
سيناپرس
بروزرسانی
کرونا/ انتقال آنتی بادی از مادر به جنین

سيناپرس/محققان در يافته هاي اخير به اين نتيجه رسيده اند که آنتي بادي حاصل از کروناويروس در دوران بارداري از مادر به جنين داخل رحم منتقل مي شود.

 از زمان اوج گيري تزريق واکسن کرونا در دنيا، حرف و حديث هايي پيرامون تزريق اين واکسن به زنان باردار مطرح شده است به طوري که برخي دانشمندان تزريق آن را بدون اشکال عنوان کرده اند اما برخي ديگر با تزريق واکسن در دوران بارداري مخالف اند. اما يافته هاي جديد خيال بسياري از مخالفان را راحت مي کند.
به گزارش cnn، محققان بيش از 1500 زن را که در بيمارستان پنسيلوانيا زايمان کرده بودند مورد مطالعه قرار دادند و دريافتند که 83 نفر از آنها در بدن خود داراي آنتي بادي نسبت به ويروس کرونا بودند. در اين ميان، مطالعه روي نوزادان به دنيا آمده هم نشان داد که نوزادان 72 نفر از اين زنان نيز در بدن خود آنتي بادي در برابر اين ويروس داشتند.

تحقيقات نشان مي دهد؛ آنچه زنان باردار در دوران بارداري به ويروس کرونا مبتلا شوند، بيشتر آنتي بادي هاي توليد شده در بدن خود را به جنين خود داخل رحم منتقل مي کنند. البته هنوز مطالعه اي روي اين موضوع صورت نگرفته است که آيا اين مقدار آنتي بادي منتقل شده از مادر به جنين، به اندازه کافي براي جلوگيري از ابتلاي او به کوويد- 19 کافي است يا خير.


تحقيقات بيشتري بايد روي اين مسئله صورت گيرد که آيا آنتي بادي هاي توليد شده از طريق واکسن مي توانند مانند آنتي بادي هاي ايجاد شده در عفونت کرونا عمل کنند. به گزارش سيناپرس،اما از آنجايي که در نوزادان متولد شده از زناني که در دوران بارداري مبتلا به کرونا شده بودند، ميزان بالايي آنتي بادي ديده شده، محققان متقدند که واکسينه کردن زنان باردار به ويژه در ماه هاي نخست مي تواند ايمني بيشتري در بدن آنها ايجاد کند.

اما از سوي ديگر، برخي محققان بر اين باورند که ابتدا بايد مطالعه روي تزريق واکسن به زنان باردار تکميل شود و بعد از آن نسبت به واکسيناسيون زنان باردار اقدام کرد تا ناخواسته آنها را به خطر نياندازند.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره