خواص انبه در حفظ سیستم ایمنی و کمک به کاهش وزن

مهر/انبه ميوه اي گرمسيري خوش طعم و شيرين مملو از ويتامين ها و مواد معدني زيادي است که براي قلب، پوست، چشم ها و سيستم هاي گوارش و ايمني بدن بسيار مفيد است.
به نقل از مديسن نت، ميوه انبه پکيجي از بيش از ۲۰ ويتامين و مواد معدني، از جمله دوزهاي بالاي ويتامين A و C است، از خانواده بادام هندي و همچنين کم چرب است- يک انبه کامل حدود ۲۰۷ کالري دارد. يک فنجان انبه برش خورده حدود ۱۶۵ کالري است و تقريباً ۷۰٪ از مقدار توصيه شده ويتامين C روزانه را تأمين مي کند، جذب آهن را بهبود مي بخشد، به سلول ها در دفاع از خود و به سيستم ايمني بدن کمک مي کند.
«مايا وادي ولو»، سرپرست تيم تحقيق از دپارتمان تغذيه دانشگاه رودايلند آمريکا، در اين باره مي گويد: «ويتامين C براي سيستم ايمني خوب است. يک آنتي اکسيدان است بنابراين مي تواند به استرس اکسايشي در بدن کمک کند. همچنين انبه منبع مناسبي از ويتامين A، فولات و غني از فيبر است که براي پيشگيري از سرطان روده بزرگ، بيماري هاي قلبي و کنترل وزن مفيد است.»
انبه از طرق مختلف به محافظت و پشتيباني از بدن کمک مي کند، به ويژه هنگامي که به صورت کامل مصرف شود و نه با قندهاي افزودني در قالب کمپوت انبه.
اين اَبَرميوه، حاوي چندين ترکيب آنتي اکسيداني است که به محافظت يا تأخير در آسيب "راديکال هاي آزاد"، اتم ها يا مولکول هاي ناپايدار که مي توانند به سلول ها آسيب رسانده و باعث بيماري هايي مانند سرطان شوند، کمک مي کند.
فيبر، ويتامين و پتاسيم موجود در اين ميوه آبدار همچنين به کاهش خطر بيماري هاي قلبي کمک مي کند.
علاوه بر وجود کم چربي در اين ميوه، انبه مي تواند به کاهش وزن کمک کند چراکه به خاطر وجود فيبر به سيري طولاني مدت منجر مي شود.