ایران/ مرد جوانی که همسر سابقش را در بازار با ضربات متعدد چاقو به قتل رسانده و گریخته بود، دستگیر شد.
علیاصغر محمدپور فرمانده انتظامی جهرم در استان فارس گفت: روز سهشنبه گذشته در پی انتشار کلیپی در فضای مجازی مبنی بر اینکه مردی در بازار جهرم خانمی جوان را با ضربات چاقو مجروح کرده و متواری شده بود، بررسی موضوع در دستور کار پلیس قرار گرفت.
وی ادامه داد: مأموران در بررسیهای اولیه و تحقیق از شاهدان عینی مطلع شدند که ضارب، همسر سابق خانم جوان بوده و به دلیل اختلافات شخصی وی را با ضربات متعدد چاقو مجروح کرده است.
فرمانده انتظامی جهرم اظهار کرد: با شروع تحقیقات، مخفیگاه ضارب در کمتر از یک ساعت شناسایی و متهم دستگیر شد.












![دبیر شورای عالی امنیت ملی: مردم ما [در خصوص بازنگری در دکترین هستهای] مطالبه دارند](https://app.akharinkhabar.ir/images/2026/10/31/69c7d520-773b-4276-ba97-9b88f16e6224.png)



