نماد آخرین خبر

امضای تفاهمنامه وزارتخانه‌های بهداشت و ارشاد برای کاهش تصادفات

منبع
ايسنا
بروزرسانی
امضای تفاهمنامه وزارتخانه‌های بهداشت و ارشاد برای کاهش تصادفات

ایسنا/ تفاهمنامه همکاری پویش «نه به تصادف» با حضور وزیر بهداشت و وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با هدف فرهنگ‌سازی، استفاده از ظرفیت‌های هنری و رسانه‌ای و کاهش تلفات جاده‌ای در کشور امضا شد.

به گزارش «وبدا»، تفاهمنامه همکاری درباره پویش نه به تصادف با حضور دکتر محمدرضا ظفرقندی و دکتر سیدعباس صالحی وزرای بهداشت‌، درمان و آموزش پزشکی و فرهنگ و ارشاد اسلامی به امضا رسید.

برپایه این گزارش متن کامل این تفاهمنامه به شرح زیر است:

«در راستای دستور ریاست محترم جمهوری اسلامی ایران مبنی بر ضرورت اتخاذ تدابیر و اقدامات پیشگیرانه برای مقابله با تصادفات جاده‌ای از سوی همه نهادهای متولی امر , به منظور فرهنگ سازی و آگاهی بخشی به آحاد جامعه در این زمینه و بهره‌برداری از ظرفیت رسانه‌های مکتوب، الکترونیک و فضای مجازی برای مدیریت افکار عمومی، این تفاهمنامه به منظور استفاده از ظرفیت‌های دو طرف و توسعه همکاری در زمینه فرهنگسازی در چارچوب قوانین و مقررات کشور از طریق ایجاد کارزار ملی «نه به تصادفات» با شرایط زیر مورد موافقت قرار گرفت و منعقد شد.

 ماده ۱: هدف

 «پویش ملی نه به تصادف! ایمنی و سلامت سفر» با هدف کاهش تصادفات جاده‌ای آغاز شده و تحقق اهداف آن مستلزم عزم ملی و تلاش همه جانبه برای اصلاح وضعیت فعلی است. بی‌تردید رسانه‌ها و فعالان فضای مجازی نقش به‌سزایی در اصلاح فرهنگ رانندگی و ترویج آموزش‌های لازم در این زمینه خواهد داشت و ان‌شاءالله با ایفای نقش خود در تنویر افکار عمومی، برای پیشگیری از بروز این خسارات راهگشا خواهند بود.

ماده ۲: محورهای همکاری

۱- همکاری در زمینه تولید و توزیع محتواهای مرتبط با موضوع «پویش ملی نه به تصادف! ایمنی و سلامت سفر»

۲- همکاری در زمینه به اشتراک‌گذاری محتوا شامل اطلاعات، دانش، داده و عقلانیت

۳- همکاری در زمینه انتشار محتوا در بستر رسانه‌های چاپی، الکترونیکی و فضای مجازی

۴- همکاری در زمینه تولید و انتشار محتواهای تبلیغی آموزشی با محوریت اصلاح فرهنگ رانندگی و ایمنی سفر

ماده ۳: مدت تفاهمنامه

این تفاهمنامه به مدت دو ماه از ابتدای اسفند ماه ۱۴۰۳ تا ۳۱ فروردین ۱۴۰۴ دارای اعتبار اجرایی است و تمدید آن با موافقت کتبی طرفین انجام خواهد شد.»

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره