تیراندازی هالیوودی به سمت یک ۲۰۶؛ جوان ۳۰ ساله‌ به قتل رسید

تیراندازی هالیوودی به سمت یک ۲۰۶؛ جوان ۳۰ ساله‌ به قتل رسیدتیراندازی هالیوودی به سمت یک ۲۰۶؛ جوان ۳۰ ساله‌ به قتل رسید
12
3
28.7K
1405/06/12 - 09:55
5.3K
1405/06/12 - 09:55

خراسان/ مهاجمان مسلحی که سوار بر یک دستگاه پژوپارس بودند، به سبک فیلم‌های هالیوودی به سوی سرنشینان یک دستگاه پژو ۲۰۶ تیراندازی کردند که در نتیجه آن، جوان ۳۰ ساله‌ای به قتل رسید و فرد دیگری نیز به‌شدت مجروح شد.

این حادثه هولناک ساعت حدود ۳ بامداد روز گذشته در جاده روستایی پرکندآباد مشهد هنگامی رخ داد که راننده و سرنشینان یک دستگاه پژو ۲۰۶ پس از شرکت در مراسم عقدکنان یکی از اهالی روستا، به سمت جاده روستایی معروف به «گاز» در حرکت بودند که ناگهان راننده و دو سرنشین یک دستگاه پژوپارس به کنار خودروی ۲۰۶ رسیدند و با شلیک‌های وحشتناک، سرنشینان آن را هدف گرفتند.
در این حادثه هولناک، دو جوان بر اثر اصابت گلوله‌های سلاح وینچستر به‌شدت مجروح و به بیمارستان طالقانی انتقال یافتند؛ اما تلاش کادر درمانی برای نجات یکی از مجروحان که «امیرحسین-م» نام داشت، به نتیجه نرسید و او جان خود را از دست داد.
این گزارش حاکی است با اعلام خبر تیراندازی مرگبار به قاضی ویژه قتل عمد مشهد، بلافاصله قاضی دکتر صادق صفری عازم مرکز درمانی شد و تحقیقات میدانی از همان ساعات اولیه بامداد ادامه یافت.
بررسی‌های مقدماتی بیانگر آن بود که «امیرحسین»، جوان ۳۰ ساله، از ناحیه سر و صورت هدف گلوله‌های شکاری قرار گرفته و سرنشین دیگر پژو ۲۰۶ نیز به دلیل اصابت گلوله‌های سلاح شکاری از ناحیه پشت سر مجروح شده است.
طولی نکشید که دامنه تحقیقات به روستا و همچنین محل وقوع حادثه رسید و گروهی از افسران زبده اداره جنایی پلیس آگاهی به سرپرستی سرهنگ ولی نجفی، رئیس دایره قتل عمد آگاهی، مأموریت یافتند تا دوربین‌های مداربسته را بازبینی و تحقیقات پلیسی را در این‌باره آغاز کنند.
نتیجه این تحقیقات که زیر نظر مستقیم قاضی شعبه ۲۵۵ دادسرای عمومی و انقلاب صورت گرفت، بیانگر آن بود که نزاع به دلیل مشاجره لفظی بین امیرحسین و فردی به نام اسماعیل در مجلس عقدکنان در روستا رخ داده است؛ اما این موضوع به پایان نرسید و جوانی به نام «مهدی» که سلاح وینچستر در دست داشت، به همراه دو نفر دیگر سوار بر خودروی پژوپارس شدند و در ابتدای روستای پرکندآباد به سوی جوان ۳۰ ساله و بستگان وی حمله‌ور شدند.
در این حادثه، آن‌ها با تخریب خودروی ۲۰۶، دو جوان را نیز با شلیک گلوله هدف گرفتند و مجروح کردند؛ اما «امیرحسین» در مرکز درمانی جان باخت و «محمدمهدی-ح» نیز تحت درمان قرار گرفت.
بنا بر گزارش خبرنگار ارشد روزنامه خراسان، تحقیقات برای دستگیری متهمان این پرونده جنایی و توقیف خودروی پژوپارس با دستور قاضی دکتر صادق صفری همچنان ادامه دارد.

🔹"آخرین خبر" در روبیکا
🔹"آخرین خبر" در ایتا
🔹"آخرین خبر" در بله

اخبار برگزیده