عروس خانواده سارق ۷۰۰ گرم طلا بود!

عروس خانواده سارق ۷۰۰ گرم طلا بود!عروس خانواده سارق ۷۰۰ گرم طلا بود!
6
0
30.5K
1405/06/12 - 11:13
4.5K
1405/06/12 - 11:13

باشگاه خبرنگاران/ رئیس پلیس آگاهی مازندران از کشف راز سرقت ۷۰۰ گرم طلا به ارزش ۱۵ میلیارد تومان از یک منزل و اعتراف عروس خانواده به ارتکاب این سرقت خبر داد.

سرهنگ کارآگاه سامع خورشاد، رئیس پلیس آگاهی مازندران گفت: در پی وقوع سرقت طلاجات، موضوع در دستور کار ویژه کارآگاهان قرار گرفت و با انجام تحقیقات میدانی، بررسی صحنه و مصاحبه‌های فنی با اعضای خانواده، سرنخ‌های مهمی از یک سرقت داخلی به دست آمد.
او افزود: بررسی‌های تخصصی نشان داد طلا‌های مسروقه داخل چراغ هالوژن اتاق خواب نگهداری می‌شده و ظن کارآگاهان به عروس خانواده معطوف شد. متهم با هماهنگی قضایی احضار و تلفن همراه وی نیز توقیف شد.
سرهنگ خورشاد گفت: متهم در جریان بازجویی‌های فنی به سرقت ۷۰۰ گرم طلا اعتراف و اعلام کرد طلا‌های مسروقه را به مادرش تحویل داده است؛ مادر متهم در حال حاضر از کشور خارج شده و تلاش برای کشف اموال ادامه دارد.
رئیس پلیس آگاهی استان مازندران افزود: متهم پس از معرفی به مرجع قضایی، با صدور قرار تأمین ۱۵ میلیارد تومانی روانه زندان شد و تحقیقات برای تکمیل پرونده و کشف اموال مسروقه ادامه دارد.

🔹"آخرین خبر" در روبیکا
🔹"آخرین خبر" در ایتا
🔹"آخرین خبر" در بله

اخبار برگزیده