ایرنا/ فرمانده انتظامی شهرستان ری از دستگیری دو برادر اوباش در باقرشهر خبر داد که در جریان یک درگیری خشن با استفاده از سلاح سرد موجب ایجاد رعب و وحشت برای شهروندان شده بودند.
سرهنگ حسین مافی، فرمانده انتظامی شهرستان ری اظهار کرد: در پی وقوع یک مورد درگیری در محدوده باقرشهر بر سر نحوه رانندگی خودرو، عوامل کلانتری ۱۷۵ باقرشهر به سرعت به محل اعزام شدند.
وی افزود: در جریان این درگیری خشن و تهدید شهروندان با استفاده از سلاح سرد، ۲ برادر که موجب ایجاد رعب و وحشت عمومی شده بودند، توسط ماموران دستگیر شدند.
درگیری با چاقو، ساطور و قمه
فرمانده انتظامی شهرستان ری ادامه داد: ماموران در محل شاهد درگیری یک زن و شوهر با چند مرد بر سر رانندگی خودرو بودند که در جریان آن، یکی از طرفهای درگیری با استفاده از سلاح سرد شامل چاقو، ساطور و قمه اقدام به درگیری کرده بود که دستگیر و به کلانتری منتقل شد.
مافی خاطرنشان کرد: برخورد قاطع با اراذل و اوباش و مخلان نظم و امنیت عمومی در اولویت پلیس قرار دارد.















