ورود دادستانی سبزوار به موضوع تخریب بنای «پادگان روس‌ها»

ورود دادستانی سبزوار به موضوع تخریب بنای «پادگان روس‌ها»ورود دادستانی سبزوار به موضوع تخریب بنای «پادگان روس‌ها»
6
0
7.9K
1405/06/19 - 17:42
1.4K
1405/06/19 - 17:42

ایرنا/ دادستان سبزوار روز پنجشنبه با صدور دستوری از ورود این نهاد به ماجرای تخریب بنای تاریخی سبزوار موسوم به « پادگان روس‌ها» خبر داد.

به گزارش نقل از روابط عمومی دادسرای عمومی و انقلاب سبزوار، در این دستور آمده است، دادستان سبزوار به ماجرای تخریب «پادگان روس‌ها» ورود قاطع کرده است و عملیات متوقف و آمران و عاملان تحت پیگرد قرار گرفتند.
بر اساس اعلام روابط عمومی دادسرای عمومی و انقلاب سبزوار با دستور دادستان ادامه عملیات تخریب بلافاصله متوقف شد.
همچنین اعلام شد که بنا بر دستور دادستان، ادوات و تجهیزات مورد استفاده در تخریب نیز توقیف شد.
دادستانی سبزوار اعلام کرده است همزمان با توقف عملیات، پرونده قضایی در این خصوص تشکیل شده است و همه آمران و عاملان دخیل در این اقدام احضار شده و تحت تعقیب و پیگرد قضایی قرار گرفته‌اند.
بر اساس این دستور، دستگاه قضایی بررسی ابعاد ماجرا، نحوه انجام عملیات و مسوولیت اشخاص دخیل در تخریب را در دستور کار قرار داده است و رسیدگی به پرونده با جدیت ادامه دارد.
معماری بنای موسوم به پادگان روس ها متعلق به دوره پهلوی اول بود و در زمان اشغال ایران توسط روس ها، ارتش روسیه مدتی در این بنا مستقر شد و به همین دلیل به آن پادگان روس ها می گویند.
بخشی از این بنا صبح امروز توسط یک لودر تخریب شد که پس از ممانعت میراث فرهنگی از ادامه تخریب، راننده آن متواری شد.
سبزوار در ۲۳۰ کیلومتری غرب مشهد قرار دارد. 

🔹"آخرین خبر" در روبیکا
🔹"آخرین خبر" در ایتا
🔹"آخرین خبر" در بله

اخبار برگزیده