9/5 میلیون دلار از اموال بانک دولتی به بیت‌المال بازگردانده شد

9/5 میلیون دلار از اموال بانک دولتی به بیت‌المال بازگردانده شد9/5 میلیون دلار از اموال بانک دولتی به بیت‌المال بازگردانده شد
22
3
22
1405/06/25 - 13:40
2
1405/06/25 - 13:40

میزان/ 9/5 میلیون دلار از اموال یکی از بانک‌های دولتی با پیگیری دادستانی وصول شد.

علی صالحی دادستان تهران اظهار کرد: در خصوص شکایت یکی از بانک‌های دولتی که مدعی بود شخصی با احداث یک شرکت تحت عنوان تراستی در یکی از کشور‌های حاشیه خلیج فارس قصد ربودن مبلغی در حدود 9/5 میلیون دلار از طریق تتر را داشت با ورود به‌موقع دادستانی تهران و دادسرای ویژه رسیدگی به جرائم رایانه‌ای متهم بازداشت شد و اموال به بیت‌المال مسترد گردید.
وی افزود: پس از صدور دستورات لازم و اخذ گزارش ضابط و جمع‌آوری ادله و مستندات، متهم جلب و با قرار بازداشت موقت جهت تکمیل تحقیقات تحویل بازداشتگاه قانونی گردید.
صالحی اضافه کرد: خوشبختانه با تدابیر انجام‌شده و اقدامات فوری دادستانی تهران اموال بانک که متعلق به بیت‌المال می‌باشد شناسایی و توقیف شد و طی جلسه‌ای که با حضور مسئولین بانک و ضابطین برگزار شد تصمیمات لازم جهت استرداد آن اتخاذ گردید که تاکنون منجر به استرداد حدود 8 میلیون دلار به بیت‌المال شده است.
وی افزود: اموال شناسایی‌شده حدود 8 میلیون دلار به‌صورت نقد شامل رمزارز، دلار، طلا، و سایر ارز‌های خارجی بود که به بیت‌المال مسترد گردید و مابقی شامل سه باب منزل خریداری‌شده توسط متهم به‌ارزش 1/5 میلیون دلار می‌باشد که مراحل فروش و استرداد وجه آن در حال انجام است.

🔹"آخرین خبر" در روبیکا
🔹"آخرین خبر" در ایتا
🔹"آخرین خبر" در بله

اخبار برگزیده