تسنیم/ راز جنایت باغ ژاله سنندج فاش شد؛ همسر مقتول با پرداخت یک میلیارد تومان، فردی را برای اجرای قتل اجیر کرده بود.
کوچههای محله تولید بلوار باغ ژاله سنندج در نخستین روز شهریورماه جاری شاهد حادثهای تلخ و تکاندهندهبود؛ حادثهای که با پیدا شدن پیکر بیجان یک زن جوان 26 ساله، موجی از نگرانی و تأثر را در میان مردم ایجاد کرد.
آنچه در نگاه نخست یک پرونده قتل عمدی به نظر میرسید، با ورود سریع و تخصصی کارآگاهان پلیس آگاهی کردستان وارد مرحلهای تازه شد. مأموران جنایی با بررسی صحنه جرم، جمعآوری شواهد و رصد دقیق سرنخها تلاش کردند پرده از چگونگی وقوع این جنایت بردارند.
تحقیقات اولیه نشان داد مقتول با ضربات مستقیم و مهلک چاقو جان خود را از دست داده است؛ اما بررسیهای تخصصی کارآگاهان نشان داد پشت این جنایت، نقشهای پنهان وجود دارد؛ نقشهای که مسیر پرونده را از یک قتل ساده به یک جنایت برنامهریزیشده تغییر داد.
آغاز تحقیقات ویژه پلیس برای کشف حقیقت
پس از وقوع قتل عمدی یک زن جوان با هویت مشخص نزد خبرنگار تسنیم (آ.ج) در یکم شهریورماه سال جاری در محله تولید بلوار باغ ژاله سنندج، بلافاصله تیمی از کارآگاهان جنایی پلیس آگاهی استان کردستان وارد عمل شدند.
کارآگاهان با حضور در محل، بررسی دقیق آثار و شواهد موجود و انجام اقدامات اطلاعاتی و میدانی، روند شناسایی عامل یا عاملان این جنایت را آغاز کردند.
در جریان تحقیقات، برخی رفتارها و اظهارات همسر مقتول مورد توجه مأموران قرار گرفت و سرنخهایی از احتمال ارتباط وی با این حادثه به دست آمد.
نقشهای که از اختلاف خانوادگی آغاز شد
سرهنگ کارآگاه شهرام عبدی، رئیس پلیس آگاهی استان کردستان، در گفتوگو با خبرنگار تسنیم درباره جزئیات این پرونده اظهار کرد: کارآگاهان پس از بررسیهای تخصصی و جمعآوری مستندات، به سرنخهایی درباره نقش همسر مقتول در این جنایت دست یافتند.
وی افزود: با هماهنگی مقام قضائی، عملیات شناسایی و دستگیری متهمان انجام شد و همسر مقتول به همراه فرد دیگری که در اجرای نقشه قتل نقش داشت، دستگیر شدند.
رئیس پلیس آگاهی کردستان تصریح کرد: متهمان پس از انتقال به پلیس آگاهی و مواجهه با ادله و مستندات موجود، به ارتکاب جرم اعتراف کردند.
وعده یک میلیارد تومانی برای گرفتن جان همسر!
وی بیان کرد: بررسیهای انجامشده نشان داد همسر مقتول به دلیل اختلافات خانوادگی که طی چند سال میان آنان وجود داشته، با پرداخت مبلغ یک میلیارد تومان، فردی را برای قتل همسرش اجیر کرده است.
عبدی اظهار داشت: فرد متهم در شرایطی که قصد خروج از شهر سنندج و عزیمت به یکی از استانهای دیگر را داشت، در خروجی شهر، توسط مأموران شناسایی و دستگیر شد.
به گفته رئیس پلیس آگاهی کردستان، تحقیقات تکمیلی پرونده با انجام بازسازی صحنه جرم و اقدامات تخصصی ادامه یافت و در نهایت هر دو متهم پس از تشکیل پرونده برای سیر مراحل قانونی تحویل مراجع قضائی شدند.
پایان یک پرونده با تلاش کارآگاهان جنایی
پرونده قتل زن جوان باغ ژاله سنندج، بار دیگر اهمیت سرعت عمل، دقت و اشراف اطلاعاتی پلیس در کشف جرائم پیچیده و از سوی دیگر خیانت و جنایت یک مرد را نشان داد؛ پروندهای که در آن یک جنایت طراحیشده پشت پرده اختلافات خانوادگی، با تلاش کارآگاهان جنایی به سرانجام رسید و متهمان در اختیار دستگاه قضائی قرار گرفتند.
















