عاملان دستبرد به منازل در تور پلیس

عاملان دستبرد به منازل در تور پلیسعاملان دستبرد به منازل در تور پلیس
2
1
8K
1405/08/04 - 07:38
562
1405/08/04 - 07:38

خراسان/ سارقانی که به منازل خالی از سکنه در هسته مرکزی شهر دستبرد می‌زدند، در حالی با هوشیاری نیروهای انتظامی دستگیر شدند که برای ارتکاب جرم از شگردهای خاصی استفاده می‌کردند.

سرقت با وانت پیکان
مأموران انتظامی از مدتی قبل، گشت‌زنی‌های هدفمندی را برای حفاظت از اموال شهروندان آغاز کرده بودند. آن‌ها با تقویت گشت‌های انتظامی و بهره‌گیری از اطلاعات مردمی، طرح شبانه مبارزه با سرقت را در اولویت کاری خود قرار دادند.
در همین راستا، سپیده‌دم چند روز قبل، مأموران گشت نامحسوس به یک دستگاه وانت پیکان مشکوک شدند که راننده آن در حال جابه‌جایی اموال و لوازم ساختمانی از مقابل یک مجتمع آپارتمانی بود. مأموران که احتمال می‌دادند با سارق منازل روبه‌رو شده‌اند، خودرو را تعقیب کردند و سرانجام آن را متوقف کردند.
راننده میانسال که به‌شدت مضطرب بود، مدعی شد از محتویات بار وانت اطلاعی ندارد و نمی‌داند چه کسی این وسایل را داخل خودرو گذاشته است. به همین دلیل، مأموران او را به مقر انتظامی انتقال دادند.
در بازرسی از خودرو، شش دستگاه کمپرسور کولر گازی، یک پمپ آب ساختمانی، نردبان و مقادیر زیادی آهن‌آلات کشف شد. متهم در جریان بازجویی‌های تخصصی نیز ادعاهای قبلی خود را تکرار کرد تا اینکه مأموران با استخراج مکالمات تلفنی او به سرنخ‌هایی از فعالیت یک باند سرقت دست یافتند که اتباع خارجی نیز در آن عضویت داشتند.
بررسی‌های بیشتر نشان داد اعضای این باند، اموال را از یک مجتمع آپارتمانی متعلق به شهروندانی از چند شهر کشور سرقت کرده‌اند؛ اما پیش از انتقال لوازم به مخفیگاه خود، در دام پلیس افتاده‌اند. تحقیقات برای شناسایی و دستگیری دیگر اعضای این باند با دستور مقام قضایی ادامه یافت و متهم نیز به مراجع قضایی معرفی شد.

تعقیب و گریز سارق فراری
در ادامه این عملیات‌ها، مأموران گشت نامحسوس هنگام اجرای طرح شبانه مبارزه با سرقت، به جوانی مشکوک شدند که مخفیانه اموالی را از داخل یک منزل مسکونی خارج می‌کرد.
مأموران چند دقیقه او را زیر نظر گرفتند و متوجه شدند خانه خالی از سکنه است. به همین دلیل، گروه گشت انتظامی برای دستگیری متهم وارد عمل شد؛ اما جوان سارق با مشاهده مأموران، وسایل سرقتی را رها کرد و با پای پیاده به کوچه‌های اطراف گریخت.
مأموران پس از حدود ۵۰۰ متر تعقیب و گریز و با استفاده از فنون رزمی، سرانجام او را زمین‌گیر و به مقر انتظامی منتقل کردند.
دقایقی بعد، مأموران با شناسایی و تماس با مالک خانه، او را به مرکز انتظامی دعوت کردند. مالباخته پس از مشاهده ظروف آشپزخانه، لوسترهای گران‌قیمت و موتور کولر، وسایل سرقتی خود را شناسایی کرد. تحقیقات از متهم برای کشف سرقت‌های احتمالی دیگر همچنان ادامه یافت.

کشف گوشی سرقتی از سارق مفتولی
در ادامه عملیات‌های شبانه برای مقابله با سرقت، مأموران گشت نامحسوس در ساعت ۲ بامداد سی‌ام مهر، جوانی را مشاهده کردند که میان خودروهای پارک‌شده پرسه می‌زد.
مأموران حدود نیم ساعت او را زیر نظر گرفتند تا اینکه جوان به‌طور مشکوکی کنار یک دستگاه خودرو ایستاد. هنگامی که گروه گشت موتوری به او نزدیک شد، متهم برای فرار خود را به داخل یک منزل مخروبه انداخت؛ اما مأموران مانع فرار او شدند و با استفاده از فنون دفاع شخصی دستگیرش کردند.
بررسی‌های اولیه نشان داد متهم از سارقان سابقه‌دار است. در بازرسی بدنی از او، یک رشته سیم مفتولی بلند که به‌طور ماهرانه‌ای دور کمرش بسته شده بود و از آن برای باز کردن در خودروها استفاده می‌کرد، به همراه یک دستگاه گوشی تلفن همراه کشف شد.
تحقیقات بعدی نشان داد گوشی تلفن همراه نیز سرقتی است. در ادامه، مالک آن از طریق سامانه‌های رایانه‌ای شناسایی شد و بررسی‌های تخصصی برای کشف دیگر سرقت‌های احتمالی متهم در دستور کار مأموران قرار گرفت.

🔹"آخرین خبر" در روبیکا
🔹"آخرین خبر" در ایتا
🔹"آخرین خبر" در بله

اخبار برگزیده