ایرنا/ سرپرست جمعیت هلالاحمر شهرستان کهگیلویه از جانباختن یک نفر و مصدومیت یک کودک بر اثر برخورد صاعقه در روستای «چیر» از توابع این شهرستان خبر داد.
کمال شریفیمقدم عصر روز جمعه، در گفتوگو با اشاره به حادثه صاعقه افزود: متأسفانه روز جمعه ساعت ۱۵:۴۸ در پی برخورد صاعقه در منطقه «قلعه دزد» روستای چیر، «ذوالفقار حقپرست» ۴۵ ساله جان خود را از دست داد.
سرپرست جمعیت هلالاحمر کهگیلویه بیان کرد: در این حادثه همچنین یک کودک ۹ ساله دچار سوختگی شد که با تلاش امدادگران به مراکز درمانی منتقل گردید.
شریف مقدم افزود: با توجه به صعبالعبور بودن مسیر، امدادگران بخشی از راه را برای رسیدن به محل حادثه پیاده پیمودند.
وی یادآور شد: از صبح امروز با آغاز بارش شدید و سیلآسای باران در شهرستان کهگیلویه، معابر شهری دچار آبگرفتگی شده و خساراتی نیز به مناطق روستایی وارد آمده است.
وی با اشاره به هشدارهای هواشناسی مبنی بر فعالیت سامانه بارشی و احتمال وقوع سیلاب، از شهروندان خواست تا زمان فروکش کردن شرایط جوی، از تردد و سفر به مناطق کوهستانی، ارتفاعات و حاشیه رودخانهها اکیداً خودداری کرده و نکات ایمنی را رعایت کنند.
















