به گزارش خبر آنلاين و به نقل خبرنگار اعزامي پايگاه اطلاع رساني حج به سرزمين وحي، صبح امروز اتوبوس عمومي زائران در شهر مکه مکرمه به علت اختلال در سيستم ترمز واژگون شد.
اين تصادف در تونل منتهي به مسجدالحرام که به منطقه «مظله» معروف است به وقوع پيوسته است. مسافرين اين اتوبوس از مليت هاي مختلف از جمله زائران ترکيه، ايران، اندونزي و افريقا بوده اند.
اين اتوبوس هاي عمومي که زير نظر شهرداري مکه مي باشند به «نقل الجماعي» معروف بوده و وظيفه انتقال زائران در برخي از نقاط پرترافيک شهر به مسجدالحرام را بر عهده دارند.
دکتر سيد علي رياض در اين باره به خبرنگار ما گفت: در اين اتوبوس فقط 9 زائر ايراني بوده اند که 5 مرد و 4 زن مي باشند.
رئيس مرکز پزشکي حج و زيارت اظهار داشت: مصدومان ايراني حادثه جراحت سطحي برداشته و هم اينک به محل استقرار هتل هاي خود بازگشته اند و فقط يک زائر پاکستاني در اين حادثه جان خود را از دست داد.
دکتر رياض در پايان اشاره داشت: تمامي زائران ايراني در مکه مکرمه و مدينه منوره در سلامت کامل مشغول عبادت و فرائض ديني مي باشند.
اسامي مصدومان حادثه:
1. خانم ثريا حسين زاده از تهران
2. هوشنگ چريان از اصفهان
3.نژاد علي بقالي از بندر عباس
4. فاطمه نورالدين از بندرعباس
5. فاطمه گل نذرزاده از بندرعباس
6. محمد ملايي از بندرعباس
7. فاطمه خستگي زاده از بندرلنگه
8. مهري سادات جلالي از تهران
9. محمد شاه طالبي از اصفهان