معاون فانی: اجرای رتبهبندی، مهمترین دستاورد آموزش و پرورش در دولت محسوب میشود
ايسنا
بروزرسانی
ايسنا/ معاون آموزش متوسطه وزيرآموزش و پرورش گفت: بهبود وضعيت معيشتي فرهنگيان به عنوان محور اصلي توسعه اقتصاد، فرهنگ و علم يکي از مهم ترين دغدغههاي دولت تدبير و اميد است.
علي زرافشان در جلسه شوراي معاونين آموزش و پرورش استان اظهار کرد: با حمايتهاي دولت صد درصد بودجه آموزش و پرورش تخصيص يافته است.
معاون آموزش متوسطه وزيرآموزش و پرورش با بيان اين که اعتبارات موجود با نيازهاي آموزش و پرورش فاصله زيادي دارد، افزود: مهم بودجه آموزش و پرورش از بودجه کل کشور است که در دولت تدبير و اميد از 9 درصد به 11 درصد افزايش يافته است و اين موضوع بيانگر اهميت دولت به مقوله تعليم و تربيت است.
وي اقتدار امروز ايران اسلامي در عرصههاي مختلف را دستاورد عظيم جامعه فرهنگي ايران اسلامي خواند و تصريح کرد: برقراري حق نوار مرزي و اجراي نظام رتبه بندي فرهنگيان جزو مهمترين دستاوردهاي آموزش و پرورش در دولت تدبير و اميد محسوب ميشود.
زرافشان از خيرين نيکوکار به عنوان بازوان توانمند نظام تعليم و تربيت ياد کرد و افزود: هرگاه مشارکت خيرين در امر آموزش و پرورش فرزندان ايران زمين افزايش يافته است، شاهد کاهش مشکلات نظام تعليم و تربيت بودهايم.