فارس/ رئيس مرکز اطلاعات و کنترل ترافيک راهور ناجا به بارش برف در محورهاي استانهاي اردبيل و گلستان اشاره کرد و گفت: هم اکنون در اکثر محورهاي استانهاي گيلان، گلستان و مازندران و همچنين دو محور استان خراسان شمالي بارش باران جريان دارد.
سرهنگ نادر رحماني رئيس مرکز اطلاعات و کنترل ترافيک راهور ناجا در مورد آخرين وضعيت جوي و ترافيکي محورهاي مواصلاتي کشور اظهار داشت: در حال حاضر در محور گرمي به بيلهسوار در استان اردبيل و همچنين محور توسکستان به شاهرود در استان گلستان بارش برف جريان دارد.
رئيس مرکز اطلاعات و کنترل ترافيک راهور ناجا به بارش باران در اکثر محورهاي استانهاي گيلان، گلستان و مازندارن پرداخت و تصريح کرد: در محورهاي اسفراين به بجنورد و آشخانه به چمنبيد در استان خراسان شمالي نيز بارش باران اعلام شده است.
اين مقام راهور ناجا به انسداد محورهاي شمشک به ديزين و پونل به خلخال به دليل عدم ايمني کافي اشاره و بيان داشت: ساير محورهاي مواصلاتي کشور از جوي آرام و ترافيکي روان برخودار هستند.
سرهنگ رحماني در پاسخ به ديگر پرسش فارس به زمان اعمال محدوديت در جاده چالوس و يک طرفه شدن اين مسير به سمت تهران طبق روال جمعهها، خاطر نشان کرد: با توجه به حجم ترافيک اين محور و تشخيص پليس راه محلي اين محدوديت اعمال خواهد شد و نميتوان هماينک زمان دقيق يک طرفه شدن جاده چالوس به سمت تهران را اعلام کرد.
با کانال تلگرامي آخرين خبر همراه شويد telegram.me/akharinkhabar