ايسنا/ رييس پليس فتاي غرب استان تهران درباره ايجاد حسابهاي واسط توسط افراد بزهکار با استفاده از مدارک ديگران هشدارداد.
سرهنگ باقريان در مورد ايجاد حسابهاي واسط توسط افراد بزهکار با استفاده از مدارک ديگران هشدار داد و گفت: اخيراً افراد بزهکار با سرقت مدارک شخصي ديگران به بانک مراجعه کرده و با بيان اينکه قصد ايجاد حساب بانکي براي يکي از آشنايان خود را دارند، اقدام به افتتاح حساب به اسم فرد قرباني ميکنند.
وي افزود: در اين ميان سهلانگاري برخي از متصديان بانکها که بيشتر از روي حس دلسوزي و همکاري با مشتريان است، متأسفانه باعث بروز مشکلات عديدهاي ميشود که قطعاً عواقب قانوني براي متصديان بانک نيز خواهد داشت.
وي ادامهداد: افراد بزهکار پس از افتتاح اين گونه حسابها، مبالغ به سرقت رفته از حسابهاي ديگران را به اين حسابها انتقال داده و از اين طريق سعي ميکنند ردپايي از خود باقي نگذاشته و فردي که حساب بانکي به نام وي افتتاح شده مقصر و مجرم جلوه دهند.
باقريان در اينباره به تمامي بانکها و متصديان آنها هشدارداد: به هيچ عنوان بدون حضور خود فرد و داشتن اصل مدارک اقدام به افتتاح حساب براي افراد نکرده و از بروز چنين مشکلاتي براي شهروندان جلوگيري کنند.