مهدي ايراننژاد در گفتوگو با ايسنا، در خصوص تعداد قتلهاي صورت گرفته در کرج اظهار کرد: در سال 88 در کرج 50 فقره قتل، سال 89، 54 فقره و سال 90 اين آمار به 25 فقره رسيده است.
وي افزود: در حوزه سرقت مسلحانه نيز طي سالهاي 89 تا 91 ميزان سرقتهاي مسلحانه صفر بوده که نشان از عملکرد مطلوب پليس در حوزه تامين امنيت است.
ايراننژاد خاطرنشان کرد: ميزان کشفيات کالاهاي مسروقه صورت گرفته طي شش ماهه سال جاري هم تاکنون 111 درصد رشد داشته است.
وي در رابطه با کشفيات مواد مخدر گفت: در اين رابطه نيز در شش ماهه سال گذشته ميزان کشفيات مواد مخدر در سطح شهرستان کرج 187 کيلوگرم بوده که اين ميزان در مدت مشابه آن در سال 91 به 548 کيلوگرم رسيده است.
وي در پاسخ به سوالي در رابطه با افزايش کشفيات مواد مخدر و رابطه آن با تامين امنيت در سطح شهرستان کرج تاکيد کرد: ميزان بالاي کشفيات مواد مخدر که همواره مورد سوال خبرنگاران است، بدين معناست که با توجه به تغيير مصرف مواد مخدر از سنتي به صنعتي کاملا اين موضوع مشخص ميشود که در گذشته به دليل نوع مصرف موادمخدر که سنتي بوده و اغلب نيز از مرزهاي شرقي کشور وارد ميشد امروزه تبديل به موادمخدر صنعتي شده که بسيار خطرترناک است و در بسياري از موارد نيز مشاهده کردهايد که در نهايت منجر به مرگ فرد مصرف کننده شده است.
ايراننژاد افزود: متاسفانه پديده توليد و مصرف موادمخدر صنعتي از جمله توطئههاي دشمنان در طراحي جنگ نرم است که با هدف از حرکت انداختن موتور محرک جامعه که همانا جوانان است، صورت ميگيرد.
وي در پايان با بيان اينکه مصرف مواد مخدر صنعتي که برخلاف موادمخدر سنتي بدون بو و دود است، بيش از گذشته سلامت روحي و جسمي جوانان را تهديد ميکند، گفت: والدين نميتوانند متوجه مصرف جوانان از اينگونه مواد باشند، بنابراين لازم است با توجه بيشتر به نيازهاي روحي و جسمي جوانان مسير سلامت و هدايت آنان را از طريق تفريح سالم و رابطه مناسب و مطلوب خانوادگي هموار کنند.