دیگر نباید فقط به گوشت مرغ و گوشت گوسفند اکتفا کنیم
بروزرسانی
به گزارش ايلنا در گرگان، رييس دومين همايش ملي منابع شيلاتي درياي خزر عصر سه شنبه در اين همايش گفت: زماني که بحث تأمين امنيت غذايي افراد جامعه مطرح مي شود، آن هم براي جمعيت 75 ميليوني کشور، ديگر نبايد فقط به گوشت مرغ و گوشت گوسفند اکتفا نمود.
وي افزود: با استفاده از منابع شيلاتي و دريايي و اصلاح الگوي مصرف منابع غذايي مي توان امنيت غذايي افراد جامعه را تأمين کرد.
رييس دانشگاه علوم کشاورزي و منابع طبيعي گرگان در ادامه افزود: جذب رشته ها و گرايش هاي مختلف شيلات، ايجاد کارآفريني در راستاي منابع شيلات و توسعه آزمايشگاه مرتبط با شيلات در اين دانشگاه از برنامه هاي مدنظر ما در زمينه رشد و توسعه استفاده از منابع شيلات مي باشد.
دکتر رامين رحماني تصريح کرد: ايجاد ارتباط بين المللي با کشورهاي حوزه درياي خزر، انتقال تجربه و جذب بيشتر اعضاي هيات علمي در رشته هاي شيلات از ديگر برنامه هاي ما استفاده از منابع دريايي و شيلاتي خواهد بود.