تسنيم/ فرمانده سپاه نينواي استان گلستان با اشاره به بازگشايي جاده بندرترکمن به گميشان با همت پاسداران نيروي زميني سپاه، گفت: اولويت ما براي تسهيل ارتباط مردم سيلزده گميشان با ديگر شهرها بازگشايي مسير جاده گميشان به خواجهنفس بود.
سردار حسين معروفي ظهر امروز در حاشيه افتتاح پل گميشان به خواجه نفس در جمع خبرنگاران اظهارداشت: با يک کار جهادي و انقلابي توانستيم در مدت 48 ساعت 18 پل موقت براي ارتباط سهلتر مردم با يکديگر احداث کنيم.
وي افزود: با بازگشايي مسيرها و احداث پل پاسداران و نيروهاي راهداري ثابت کردند که با همت مضاعف، باور جدي و غيرت انقلابي ميتوان بسياري از کارهاي نشدني را انجام داد.
فرمانده سپاه نينوا گلستان بيان داشت:پاسداران و نيروهاي راهداري با همت بلند شبانه روزي و هدايت خداوند توانستند ظرف مدت 48 ساعت 18 پل را احداث کنند.
وي ادامه داد:با توجه به اينکه مسيرها مسدود بود و مردم با قايق تردد ميکردند، سپاه نخستين اولويت خود را بازگشايي مسيرها قرار داد.
سردار معروفي گفت: مشکلي در اندازه قطر پل داشتيم و در اين مسير نيروهاي مهندسي 45 سپاه و راهداري تلاش کردند تا پل با قطر مورد نظر را از استانهايي مانند تهران اصفهان و يا ديگر استانها تهيه کنند.
وي خاطرنشان کرد: قطر پل کم عرضتر از جاده قبلي است بنابراين مردم در زمان تردد مراقب باشند و ترددهاي غيرضروري بپرهيزند.
فرمانده سپاه نينوا گلستان بيان داشت: صحنههاي زيبايي از دفاع مقدس در احداث اين پل مشاهده شد. به مردم گفته بوديم نوکر آنها هستيم و نوکري يعني خدمت صادقانه و خالصانه به مردم است. اين کار مردمي بود و با تلاش مردم انجام شد.
بازار