ايسنا/ رييس مرکز اطلاعات و کنترل ترافيک پليس راهور ناجا از بارش باران، مه گرفتگي همراه با کاهش ديد در برخي محورهاي شمالي کشور خبر داد.
سرهنگ نادر رحماني اظهارکرد: برابر آخرين گزارش دريافتي از وضعيت راههاي کشور تا اين لحظه در استان مازندران،ارتفاعات محورهاي کياسر- سمنان و فيروزکوه، بارش باران، مه گرفتگي همراه با کاهش ديد مشاهده ميشود.
وي با اشاره به ترافيک نيمهسنگين، در طول محور پرحجم و روان مسير جنوب به شمال محور کرج - چالوس از ميدان اميرکبير تا کيلومتر ۴ و سد کرج گفت: ترافيک در مسير جنوب به شمال محور هراز (محدوده گالري امامزاده هاشم) نيمهسنگين است.
رييس مرکز اطلاعات و کنترل ترافيک پليس راهور ناجا از ترافيک پرحجم و روان آزادراه تهران - پرديس خبر داد و اظهارکرد: ترافيک آزادراه قزوين به کرج از پايانه شهيد کلانتري تا پل فرديس و در آزادراه کرج به تهران از پل فرديس تا پل کلاک نيمه سنگين گزارش شده است. ساير محورهاي مواصلاتي کشور از جوي آرام و ترافيکي روان برخوردار هستند.
بازار