نماد آخرین خبر
  1. برگزیده
جامعه و حوادث

انهدام باند 6 نفره فروش ارز جعلی در فضای مجازی

منبع
فارس
بروزرسانی
انهدام باند 6 نفره فروش ارز جعلی در فضای مجازی

فارس/ معاون مبارزه با جعل و کلاهبرداري پليس آگاهي تهران از دستگيري 6 عضو باند فروش ارز جعلي خبر داد. 

سرهنگ "جهانگير تقي پور" در تشريح اين خبر گفت: در اويل تيرماه سال جاري مرد جواني با مراجعه به دادسراي ناحيه سه تهران از شخصي به هويت فرشاد بابت فروش ارز (يورو) جعلي اعلام شکايت کرد. 
وي بيان داشت: پرونده با موضوع جعل تشکيل شد و با دستور بازپرس دادسرا پرونده براي رسيدگي تخصصي در اختيار کارآگاهان اداره سيزدهم پليس آگاهي قرار گرفت.
معاون مبارزه با جعل و کلاهبرداري پليس آگاهي تهران تصريح کرد: شاکي با حضور در اداره سيزدهم به کارآگاهان گفت که براي تهيه ارز با کانال تگرامي که در آن آگهي فروش يورو به مبلغ 217 هزار ريال بود آشنا شدم که فروشنده خود را فرشاد معرفي کرد، پس از توافق قرار شد 15 هزار يورو برايم بياورد.
شاکي افزود: فرشاد به همراه سه مرد جوان، يوروها را برايم آوردند که پس از شمارش، مبلغ 3 ميليارد و 285 ميليون ريال طي چندين مرحله عمليات بانکي به حساب اعلامي پرداخت کردم.
مالباخته ادامه داد: براي اينکه از اصالت اسکناس ها مطمن شوم به صرافي مراجعه کردم و فهميدم يوروها جعلي هستند و فرشاد کلاهبرداري کرده است.
کارآگاهان پس از شنيدن اظهارات شاکي با مراجعه به محل معامله طي انجام تحقيقات ميداني سرنخي از تبهکاران بدست آوردند که با بررسي سوابق فرشاد مشخص شد وي يکي از مجرمان حرفه اي در زمينه کلاهبرداري بوده و به اتهام کلاهبرداري تحت تعقيب پليس است. 
معاون مبارزه با جعل و کلاهبرداري پليس آگاهي تهران تصريح کرد: با در اختيار گذاشتن اطلاعات بدست آمده به بازپرس پرونده دستور دستگيري فرشاد و ساير همدستان وي صادر شد.
تقي پور اضافه کرد: کارآگاهان موفق شدند 5 نفر از همدستان فرشاد را دستگير کنند و در ادامه تحقيقات مشخص شد سرکرده باند به يکي از شهرهاي شمالي کشور گريخته است.
اين مقام انتظامي افزود: کارآگاهان در گام بعدي با هماهنگي قضائي راهي محل مورد نظر شدند که با انجام اقدامات کارآگاهي مخفيگاه فرشاد شناسايي و در ششم شهريورماه وي نيز دستگير و در بازرسي صورت گرفته از مخفيگاه متهمان تعداد 53 قطعه اسکناس جعلي 500 يوروي کشف و توقيف شد.
وي گفت: سرکرده باند معترف شد، اسکناس هاي جعلي يورو را بواسطه شخصي ناشناس از کشورهاي همسايه برايم آورده اند و من هم با نشر آگهي در کانال هاي تلگرامي اقدام به فروش يوروهاي جعلي با همدستانم مي کردم و پول حاصله را بين خودمان تقسيم کرده ايم.
سرهنگ تقي پور خاطرنشان کرد: با عنايت به تلاش بي وقفه کارآگاهان اداره سيزدهم که منجر به دستگيري اعضاي باند جعل و کشف اسکناس هاي جعلي شد، متهمان با صدور قرار قانوني از سوي بازپرس پرونده روانه زندان شدند.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar