نماد آخرین خبر
  1. برگزیده
جامعه و حوادث

رد جذب استخدام معلمان حق التدریسی در کمیسیون آموزش مجلس

منبع
فارس
بروزرسانی
رد جذب استخدام معلمان حق التدریسی در کمیسیون آموزش مجلس

فارس/ سخنگوي کميسيون آموزش مجلس گفت:‌ جذب نيرو از طريق کانال‌هايي غير از دانشگاه فرهنگيان و شهيد رجايي به دليل پايين آمدن کيفيت آموزشي در مدارس در اين کميسيون رد شد.

حجت‌الاسلام احمد حسين فلاحي اظهار داشت:‌ بررسي طرح مبارزه با تعارض منافع و ممنوعيت دانشگاه‌هاي غيرانتفاعي در راستاي ساماندهي دانشگاه‌هاي دولتي دستور کار نخست کميسيون آموزش بود که بحث و بررسي در اين باره صورت گرفت. 
وي با بيان اينکه متأسفانه دانشگاه‌هاي غيرانتفاعي با ضوابط و آيين‌نامه‌هاي نادرستي اداره مي‌شوند افزود:بعد از بحث و بررسي در اين باره و با نظر اعضاي کميسيون، طرح مذکور به کميته آموزش عالي کميسيون ارجاع شد.
سخنگوي کميسيون آموزش مجلس تصريح کرد:‌ بررسي طرح نظام رتبه بندي معلمان دستور کار بعدي کميسيون آموزش مجلس بود که نماينده دولت معتقد به اجراي رتبه بندي در حال فعلي بود ولي اعضاي کميسيون انتقاداتي را در اين باره مطرح کردند که نهايتا طرح رتبه بندي نيز به کميته آموزش و پرورش کميسيون ارجاع شد.
فلاحي اظهار داشت: بررسي طرح الحاق يک تبصره به ماده (17) قانون تعيين تکليف استخدامي معلمان حق‌التدريسي و آموزشياران نهضت سوادآموزي در وزارت آموزش و پرورش ديگر دستور کار کميسيون آموزش بود. 
وي در اين باره توضيح داد و گفت: در اين طرح به دنبال جذب نيروهايي از طريق کانال‌هايي غير از دو دانشگاه فرهنگيان و شهيد رجايي بودند که به دليل پايين آمدن کيفيت آموزشي در مدارس، اين طرح رد شد.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar