۴ واکسن دیگر کرونا در چین آماده ورود به بازار

ايسنا/ حداقل چهار واکسن کروناويروس در چين در حال گذراندن مراحل نهايي تحقيقات و آزمايشات هستند.
چين اعلام کرده که در حال رايزني با سازمان جهاني بهداشت (WHO) است تا واکسنهاي کوويد-۱۹ توليدِ اين کشور براي مصرف جهاني مورد ارزيابي قرار گيرد.
متخصصان چيني در عين حال اظهار داشتند که واکسن کروناويروس تحت آزمايش در موسسه بيولوژي پزشکي چين در مراحل اوليه تحقيقات، ايمن بوده است.
در اين بررسي ها مشخص شد که تزريق اين واکسن با واکنشهاي منفي شديد همراه نبوده است.
از جمله بيشترين و شايعترين واکنشهاي منفي در بيماران دريافت کننده اين واکسن مي توان به درد خفيف، احساس خستگي ضعيف، قرمزي، خارش و ورم در اطراف محل تزريق اشاره کرد.
همچنين تزريق اين واکسن با واکنشهاي ايمني در افراد همراه بوده است.
به گفته محققان تمامي اطلاعات بدست آمده در اين آزمايش حمايت کننده ايمني اين واکسن و مشوقي براي انجام مطالعات بيشتر در رابطه با کارايي آن در آينده است.
به گزارش خبرگزاري رويترز، صدها هزار نفر در گروههاي حساس و آسيبپذير در چين واکسنهاي توليد شده اين کشور را با وجود به اتمام نرسيدن آزمايشات باليني دريافت کردند که در ابتدا با نگران هايي در ميان کارشناسان همراه بود هر چند اکنون اين نگرانيهاي تاحدودي برطرف شده است.
چين مذاکرات اوليه را با سازمان جهاني بهداشت آغاز کرده تا همچنين واکسنهاي توليد اين کشور به ليست مصارف اضطراري اضافه شود.
"ليست مصارفِ اضطراريِ سازمان جهاني بهداشت" اين امکان را ميدهد که واکسن ها و درمان هايي که هنوز مجوز نگرفتهاند ارزيابي شوند تا استفاده از آنها در موارد اضطراري تسريع شود.