هشدار پلیس به مردم: دوربین ها جریمه می کنند

ميزان/ به گفته رييس پليس راه پايتخت، ماموران ضمن حضور در مبادي ورودي و خروجي، به مردم هشدار ميدهند دوربينها جريمه ميکنند.
سرهنگ نوراله خادم گفت: از امروز طرح توصيه و هشدار به مردم در سه نقطه پايتخت اعم از آزادراه تهران-قم، آزادراه تهران- شمال و جاده قديم قم برگزار مي شود.
وي افزود:همکاران ما با حضور در مبادي ورودي و خروجي پايتخت، در اين مرحله از محدوديتها فقط به رانندگان هشدار ميدهند زيرا اين سه نقطه، مبادي خروجي شهر هستند که شهروندان با پلاک تهران وارد محدوده شهرهاي ديگر مي شوند. همچنين در مسير مخالف يعني شهرهاي ديگر به تهران نيز اين طرح اجرا مي شود.
اين مقام انتظامي ادامه داد: همکاران ما هشدار ميدهند که در صورت خروج يا ورود به شهرهاي قم و تهران، توسط دوربينهايي که در جاده مستقر هستند، جريمه خواهند شد.
سرهنگ خادم گفت: مبلغ اين جريمه يک ميليون تومان خواهد بود، زيرا هر دو شهر قم و تهران از شهرهاي وضعيت قرمز کرونا هستند.
رييس پليس راه پايتخت با اشاره به نزديکي چند شهر به تهران، ادامه داد: از آنجايي که در نزديکي تهران، چند شهر ديگر وجود دارد، ما به افرادي که قصد ورود به شهرهاي ديگر به جز تهران را دارند، مسيري معرفي مي کنيم که اعمال قانون نشوند.
وي افزود: به عنوان مثال برخي افراد در تهران زندگي مي کنند و محل کارشان قم است، اين استثناها توسطپليس بررسي مي شود.
اين مقام انتظامي با اشاره به استان البرز گفت: استان تهران و البرز يکپارچه اعلام شده اند و هيچ محدوديتي وجود ندارد اما در محورهاي خروجي استان البرز به قزوين و به شمال پايتخت همکاران ما حضور دارند.
سرهنگ خادم در پاسخ به اين سوال که هنوز پلاک افرادي که به سرکار مي روند، به پليس اعلام نشده و در صورت جريمه شدن، چه اتفاقي رخ مي دهد، افزود: اين مسئله در مرکز اجرائيات ما بررسي مي شود.