نماد آخرین خبر
  1. برگزیده
جامعه و حوادث

هزینه ۱۳۰ میلیونی برای زایمان لاکچری!

منبع
باشگاه خبرنگاران
بروزرسانی
هزینه ۱۳۰ میلیونی برای زایمان لاکچری!

باشگاه خبرنگاران/ ۹۹/۹/۹ و تب تاريخ تولد و ازدواج لاکچري موضوعي که موجب شده است برخي ۱۳۰ ميليون براي زايمان در ۰۹:۰۹ اين روز بدهند.
 
 ۹۹/۹/۹ ؛ امروز آخرين تاريخ رند قرن است تاريخي که بسياري از از مدت‌ها قبل صف کشيده اند تا فرزندشان در اين روز متولد شود، تاريخي که به قول برخي‌ها لاکچري است، اين لاکچري باز‌ها در بند عدد و رقم گير کرده اند، خواستگاري که مي‌روند ملک و املاکشان را مي‌شمارند، حقوق پدر عروس و دارايي هايش را ملاک قرار مي‌دهند، عروس را با قد و وزن و رقم جهيزيه اش مي‌سنجند، از آن طرف هم افتخار خانواده عروس رقم صفر حساب بانکي آقا داماد و حقوق ماهيانه اش برايشان مهم است حتي اگر آقا داماد دکتري هم داشته باشد، اما صفر‌هاي حقوق کم باشد دست رد به سينه اش مي‌زنند.

براي اين آدم‌ها حتي مهمان تو راهي منبعي براي کسب درآمد است، هنوز کودک معصوم به دنيا نيامده برايش اسم انتخاب کرده اند و صفحه اينستاگرامش را ساخته اند و با آن کسب درآمد مي‌کنند، نوزادي که هنوز پا به دنيا نگذاشته حسابي منبع درآمدي براي والدينش شده و براي اين پدر و مادر‌ها تاريخ تولد رُند وسوسه برانگيز است چرا که با اين تاريخ مي‌توانند حسابي لايک جمع و کسب درآمد کنند.

آمارهاي تکان دهنده از تولد لاکچري در دهه اخير
اينها تنها چند نمونه از بدعت غلط لاکچري بازي در سال هاي اخير در کشورمان است و با توجه به آمارها به نظر مي رسد هر سال تب تاريخ تولد رُند يا لاکچري داغ تر شده و کافي است در ادامه به تاريخ هاي تولد رُند در دهه اخير و آمار تولدهاي تقويمي نگاه کنيد.

۸/۸/۹۸: تولد ۵۲۴۲ نوزاد
۷/۷/۹۷: ۲۱۸۷ نوزاد
۶/۶/۹۶: ۵۶۸۰ نوزاد
۵/۵/۹۵: ۶۰۱۳ نوزاد
۸/۸/۸۸: ۴۱۹۵ نوزاد
۹/۹/۹۹: ؟

البته ناگفته نماند که همه نوزادان متولد شده در تاريخ هاي تولد رُند پدر و مادرشان لاکچري باز نبودند و از روي شانس در اين تاريخ ها به دنيا آمده اند.

دانشمند شدن يا تاريخ تولد لاکچري داشتن؟!
اين‌ها درحالي اتفاق مي‌افتد روز جمعه يکي از دانشمندان بزرگ کشور را از دست داديم، دانشمندي که خيلي‌ها حتي سن و سال دقيق او را نمي‌دادند، اما همه از علم و دانش او سخن مي‌گويند، چند روز قبل هم هنرمند محبوب ايران پرويز پورحسيني و چنگيز جليلوند دوبلور نامي ايران را بر اثر ابتلا به کرونا از دست داديم، هنرمنداني که مردم با چهره و صدايشان خاطره‌ها داشتند و از دست دادن آن‌ها موجب رنجش مردم شد چرا که آن‌ها محبوب قلوب مردم بودند، کمي به عقب‌تر برويم در سالي که تب ۹۸/۸/۸ براي تولد داغ بود، سردار دل‌هاي مردم ايران شهيد شد، ميليون‌ها نفر در تشييع جنازه او شرکت کردند، خيلي‌ها حتي نمي‌دانستند او در چه روز و سالي به دنيا آمده است، اما نام و ياد او سال‌ها در دل‌ها جاودانه خواهد بود چرا که براي امنيت ايران و اسلام جان خود را داد.

در روز‌هايي که سايه سنگين کرونا بر سر مردم جهان و ايران افتاده است، برخي به جاي آنکه به دنبال آرامش و گذر از روز‌هاي سخت با حداقل خطر باشند دست به خطر‌هاي بزرگي مي‌زنند، حاضر هستند سلامت نوزادشان را قرباني تولد به وقت ۹:۹ روز ۹۹/۹/۹ کنند، اين در حالي است که مداخله در زايمان و تولد جنين زودتر از موعد مي‌تواند سلامت جنين را به خطر بيندازد و آينده سياهي براي او رقم بخورد و اين مداخله‌ها در دوران کرونا خطر‌هاي بيشتري خواهد داشت چرا که جنين و مادر باردار در معرض بيشترين آسيب‌ها در دوران کرونا قرار دارند و هر نوع مداخله‌اي براي زايمان طبيعي يا سزارين زودتر از موعد مي‌تواند يک تهديد جدي براي زندگي مادر و فرزند باشد.

اورجينال پسند‌هايي که نسخه ثبت احوال هم آن‌ها را راضي نمي‌کند
با توجه به تب تولد در تاريخ ۹۹/۹/۹ ثبت احوال امسال اعلام کرد کودکاني که در ۱۵ روز اول آذر ماه متولد شوند والدين مي‌توانند براي آن‌ها شناسنامه به تاريخ ۹۹/۹/۹ دريافت کنند، اما لاکچري باز‌ها باز هم قانع نمي‌شوند آن‌ها به دنبال تاريخ تولد اورجينال هستند و از قضا اورجينال هر چيزي را مي‌پسندند و حاضر هستند تا ۱۳۰ ميليون تومان بدهند و اتاق عمل را براي تولد فرزند لاکچري و خاصشان رزرو کنند و افتخارشان اين بوده که فرزندشان از معدود کودکاني است که اين همه ۹ در شناسنامه و تاريخ تولدش دارد. فکرش را بکنيد که اين پدر و مادر‌هاي لاکچري سي سال ديگر در مراسم خواستگاري فرزندشان مي‌خواهند بگويند تاريخ تولد فرزندمان هم مثل خودش لاکچري و منحصر به فرد بوده و او در ۹۹/۹/۹ متولد شده است.

هر چند که باور اين عدد و رقم‌هاي خرج شده براي رزو اتاق زايمان،‌ براي مردم عادي و بسياري که به نان شبشان محتاج هستند سخت است، اما سال گذشته زماني که کرونا نبود و تردد در بيمارستان‌ها راحت‌تر بود در ۹۸/۸/۸ سري به چند بيمارستان خصوصي زدم شلوغي و صف انتظار براي زايمان واقعي بود در مسير به بخش زايمان با پدري مواجه شديم که مي‌گفت فرزند من ۸:۸ روز امروز ۹۸/۸/۸ متولد شده است و نه تنها احساس شرمساري نمي‌کرد بلکه با کمال مسرت و شادي اين خبر را اعلام مي‌کرد و اميدوارم سرنوشت آن فرزند و چند هزار فرزندي که در تاريخ تولد‌هاي تقويمي متولد مي‌شوند مانند آبان يا الينا تلخ نباشد.

کودکاني که سلامتي آن‌ها قرباني تاريخ تولد لاکچري شد
آبان دختر بچه‌اي است که در آبان ماه سال ۸۸ متولد شده وتاريخ تولد او ۹۸/۸/۸ است تاريخ تولدي لاکچري که هديه پدر و مادرش به اوست، اما به قيمت نفس کشيدن سخت تا آخر عمر؛ چرا که ريه‌هاي آبان در آن زمان تشکيل نمي‌شود و حالا او تاريخ تولدي لاکچري با نفس‌هاي هميشه تنگ دارد واي کاش مادر آبان به جاي تاريخ تولد لاکچري ريه سالم به او هديه مي‌داد و سلامتش را فداي لاکچري بازي نمي‌کرد.

الينا هم يکي ديگر از قربانيان تاريخ تولد لاکچري است، تاريخ تولدي که روز‌هاي تلخي را براي الينا و مادرش به ويژه پس از به دنيا آمدن او رقم زد، چرا که مادرش به دليل شلوغي بخش زايمان مجبور مي‌شود در بخش اطفال بستري شود و مراقبت‌هاي پس از زايمان را به خوبي دريافت نکند و از طرفي چربي پشت پلک الينا به دليل تولد زودرس تشکيل نمي‌شود و تا مدت‌ها شير خوردن براي او دشوار بوده است.

خطر‌هايي که نوزادان با تاريخ تولد لاکچري را تهديد مي‌کند
نسرين چنگيزي رئيس اداره سلامت مادران وزارت بهداشت در مورد سزارين‌هاي انتخابي در تاريخ‌هاي خاص بيان کرد: اين موضوع منجر به ايجاد عوارض براي جنين، نوزاد و حتي مادر مي‌شود، اما در زمان شيوع کرونا معضل چند برابر مي‌شود، چون تعدادي از مادران مبتلا به کرونا بدون علامت هستند و به دليل مداخله‌هاي غير ضروري و جراحي‌هاي بي مورد مي تواند کوويد ۱۹ را در اين افراد شعله‌ور کند و جان مادر را به خطر بيندازد و در عين حال باعث آسيب‌هاي جنيني و نوزادي شود.

وي ادامه داد: بستري مادر در آي‌سي‌يو، عوارض خاص کوويد۱۹ و بحث‌هاي مربوط به استفاده از دستگاه‌هاي تنفسي، امکان دارد مرگ مادر و خطر بستري نوزادان را در پي داشته باشد. معاونت‌هاي بهداشت و درمان مکاتباتي را با دانشگاه‌ها انجام داده‌اند که در پي آن تاريخ‌هاي مناسبتي و افزايش تعداد سزارين‌ها باعث مي‌شود تا گزارش‌هايي به معاونت درمان برسد، بنابراين با افرادي که سزارين و مداخله غير ضروري دارند حتي تا معرفي هيات‌هاي عالي انتظامي، نظام پزشکي برخورد جدي صورت مي‌گيرد.


به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar