نماد آخرین خبر
  1. برگزیده
جامعه و حوادث

بازداشت شوهر به اتهام قتل آتشین همسر

منبع
همشهري
بروزرسانی
بازداشت شوهر به اتهام قتل آتشین همسر

همشهري/ «مي‌خواستم خودسوزي کنم اما همسرم آتش گرفت و جان باخت». اين تازه‌ترين اعترافات مردي است که به اتهام قتل آتشين همسرش دستگير شده است.
به‌گزارش همشهري، ظهر سي‌ام دي‌ماه، مرگ زني 34ساله به تيم جنايي پايتخت اعلام شد. بررسي‌ها نشان مي‌داد که زن جوان از روز 25دي‌ماه به‌دليل سوختگي شديد در بيمارستان بستري شده اما با وجود تلاش پزشکان به‌دليل شدت سوختگي جان‌باخته است. سوختگي او عمدي اعلام شده بود و همين باعث شد که به دستور قاضي جنايي تحقيقات درباره اين حادثه آغاز شود. در بررسي‌هاي اوليه مشخص شد که زن جوان به قتل رسيده و عامل جنايت کسي نيست جز شوهر او. مأموران متوجه شدند که زن جوان از مدتي قبل با شوهرش بر سر فروش خانه دچار اختلاف شده بودند. به‌گفته همسايه‌ها، اين زن و شوهر جوان که ساکن طبقه سوم ساختماني حوالي جنوب تهران بودند، مدام با يکديگر درگيري داشتند و همسايه‌ها بارها صداي مشاجره آنها را شنيده بودند.
آخرين درگيري آنها نيز 25دي‌ماه بود که همسايه‌ها مانند روزي‌هاي قبل، صداي مشاجره اين زوج جوان را شنيدند و لحظاتي بعد متوجه شدند که مرد به همراه فرزند 7ساله‌اش از خانه خارج شد. اين درحالي بود که زن جوان همچنان در خانه بود.
به‌گفته همسايه‌ها، مرد جوان که به‌شدت عصباني بود، فرزندش را داخل ماشين گذاشت و دقايقي بعد با يک گالن 20ليتري که محتويات داخل آن بنزين بود به خانه بازگشت. تصاوير دوربين مداربسته نيز بازگشت او و گفته‌هاي همسايه‌ها را تأييد مي‌کرد. پس از آن بود که صداي مشاجره اين زن و شوهر دوباره به گوش رسيد و مرد که کنترلش را از دست داده بود بنزين را بر در و ديوار خانه ريخت و آنجا را به آتش کشيد. سپس به سرعت از خانه خارج و سوار بر ماشين، به همراه فرزندش آنجا را ترک کرد.
همزمان با فرار مرد عصباني، همسايه‌ها که متوجه دود و شعله‌هاي آتش و همچنين صداي انفجار شده بودند، با آتش‌نشاني تماس گرفتند و با حضور آتش‌نشانان در محل حادثه، حريق مهار شد. اين در حالي بود که زن جوان که در ميان شعله‌هاي آتش گرفتار شده بود، با کمک همسايه‌ها و آتش‌نشانان نجات يافت و به بيمارستان منتقل شد اما او چند روز بعد به‌دليل سوختگي شديد جانش را از دست داد.

بازداشت در بيمارستان
درحالي‌که متهم تحت تعقيب قرار گرفته بود رد پاي وي در يکي از شهرهاي مرکزي به‌دست آمد. مرد جوان نيز دچار سوختگي شده و براي درمان به بيمارستاني در شهرستان رفته بود. با اين سرنخ، بازپرس حبيب‌الله صادقي، دستور دستگيري وي را صادر کرد. او در بيمارستان بازداشت شد و تحت نظر قرار گرفت. اين مرد که از ناحيه سر و صورت دچار سوختگي شده بود، پس از بهبودي مرخص شد و به دادسراي جنايي تهران انتقال يافت.
مرد جوان در بازجويي‌هاي اوليه مدعي شد که در قتل همسرش نقشي نداشته است. او گفت: مدتي قبل پدر همسرم فوت شد و ارثيه‌اي به او رسيد. به همسرم پيشنهاد دادم تا با پول ارثيه خانه بهتري بخريم و او هم قبول کرد. براي خريد خانه من هم مقداري پول گذاشتم و به اين ترتيب خانه بهتري خريديم و در آن ساکن شديم. وي ادامه داد: چون بخشي از پول خانه را من داده بودم از او خواستم که دو دانگ خانه را به نام من بزند. اما همسرم راضي نمي‌شد که با من به دفترخانه بيايد. اصرار داشت که تمام پول خانه را با پول ارثيه پدري‌اش خريده و بايد همه 6دانگ خانه به نام خودش باشد. وي ادامه داد: روز حادثه بر سر اين مسئله با هم درگير شديم و وقتي ديدم اصرارهايم بي‌فايده است تصميم گرفتم خودسوزي کنم. از باک ماشينم مقداري بنزين کشيدم و به خانه رفتم و داخل خانه و روي خودم ريختم. به او گفتم اگر 2دانگ را به نام من نزند خودم را آتش مي‌زنم اما او باور نکرد. همان لحظه خودش کبريت را روشن کرد که باعث شد خانه آتش بگيرد و خودش در آتش بسوزد و من هم دچار سوختگي شوم. بعد از حادثه هم از ترسم آنجا را ترک کردم. فرزندم را به خانه يکي از بستگانم بردم و چون خودم دچار سوختگي شده بودم براي درمان به بيمارستاني در شهرستان رفتم.
متهم پرونده با قرار قانوني بازداشت شده و براي انجام تحقيقات بيشتر در اختيار مأموران اداره دهم پليس آگاهي تهران قرار گرفته است.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره