کرونا همچنان چنگ و دندان نشان میدهد؛ آمار فوتیهای روزانه به 91 نفر رسید

آخرين خبر/ سخنگوي وزارت بهداشت از شناسايي ۸ هزار و ۳۳۰ مبتلاي جديد کوويد۱۹ در کشور طي ۲۴ ساعت گذشته خبر داد.
به گزارش ايسنا، دکتر سيماسادات لاري گفت: از ديروز تا امروز ۵ اسفند ۱۳۹۹ و بر اساس معيارهاي قطعي تشخيصي، ۸ هزار و ۳۳۰ بيمار جديد مبتلا به کوويد۱۹ در کشور شناسايي شد که ۷۸۲ نفر از آنها بستري شدند.
وي افزود: مجموع بيماران کوويد۱۹ در کشور به يک ميليون و ۵۹۰ هزار و ۶۰۵ نفر رسيد.
لاري گفت: متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۹۱ بيمار کوويد۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان اين بيماري به ۵۹ هزار و ۶۶۳ نفر رسيد.
به گفته وي، خوشبختانه تا کنون يک ميليون و ۳۵۸ هزار و ۵۴۱ نفر از بيماران، بهبود يافته و يا از بيمارستانها ترخيص شده اند.
لاري ادامه داد: ۳ هزار و ۶۹۶ نفر از بيماران مبتلا به کوويد۱۹ در بخش هاي مراقبت هاي ويژه بيمارستانها تحت مراقبت قرار دارند.
وي افزود: تا کنون ۱۰ ميليون و ۵۵۹ هزار و ۹۶ آزمايش تشخيص کوويد۱۹ در کشور انجام شده است.
سخنگوي وزارت بهداشت گفت: در حال حاضر ۱۱ شهرستان قرمز، ۵۲ شهرستان نارنجي، ۲۱۷ شهرستان زرد و ۱۶۸ شهرستان آبي هستند.
به گفته وي، شهرهاي آبادان، اهواز، بندر ماهشهر، خرمشهر، دزفول، دشت آزادگان، رامهرمز، شادگان، شوشتر، کارون و هويزه در وضعيت قرمز قرار دارند.