هواشناسی:دمای هوا افزایش می یابد/وزش باد شدید در استانهای جنوبی
باشگاه خبرنگاران
بروزرسانی
باشگاه خبرنگاران/ براساس نقشه هاي پيش يابي طي ساعات آينده در سواحل شمالي، دامنه هاي البرزشرقي، شمال شرق، شرق و برخي مناطق جنوب شرق ابرناکي، بارش باران و برف و وزش باد ادامه دارد و در اواخر امروز سامانه بارشي با خروج از مرزهاي شرقي به کار خود پايان مي دهد.
لازم به ذکر است، امروز خليج فارس و درياي عمان به سبب وزش باد شديد توفاني و مواج خواهد بود و همچنين در برخي نقاط جنوب شرق و شرق کشور بويژه استانهاي خراسان جنوبي،سيستان و بلوچستان و شرق استانهاي کرمان و يزد وزش باد شديد رخ مي دهد.
براساس اين گزارش، از بعدازظهر امروز و طي فردا در غالب مناطق کشور جو آرام بوده و دماي هوا افزايش مي يابد که اين افزايش دما فردا و روز شنبه در سواحل کشور محسوس بوده و با وزش باد گرم همراه است.
گفتني است، وضعيت آب و هواي استانهاي تهران و البرز امروز آسمان صاف، گاهي رشد ابردر ارتفاعات و وزش باد خواهد بود و روز شنبه در شمال غرب و غرب کشور بارش پراکنده ديده مي شود.