رهایی جنازه کودک کرونایی در بیمارستان

فارس/ زوج جوان پس از مثبت شدن و مرگ فرزند مبتلا به کرونايشان، او را در بيمارستان رها و از آنجا فرار کردند.
در حادثهاي وحشتناک، يک زوج هندي پس از رهاکردن جسد نوزاد مبتلا به کرونا خود در بيمارستان فرار کردند. اين کودک در تاريخ ۳ مي پس از مثبت شدن ابتلايش به کرونا در بيمارستان «جامو» جانش را از دست داده بود.
بنا به گفته مسئولان اين بيمارستان اين کودک که ۲ ماه بود ساعت ۷ صبح روز يکشنبه توسط والدينش به اين بيمارستان منتقل شده بود. يک از مسئولان اين بيمارستان در اين باره گفت: «والدين اين کودک بدون تحويل جنازه فرزند خود بيمارستان را ترک کردند. کارمندان بيمارستان تلاش کردند تا والدين کودک را وادار به تحويل جنازه فرزند خود کنند، اما بي نتيجه ماند.»
فرار والدين کودک فوت شده کرونايي در جامو
دکتر «دارا سينگ»، سرپرست پزشک بيمارستان جامو در اين باره گفت: «اين کودک از بيماري قلبي مادرزادي رنج ميبرد و در ساعت ۸ بعد از ظهر به دليل ايست قلبي جانش را از دست داد. پس از ايست قلبي تست کرونا روي کودک انجام و نتيجه آن مثبت اعلام شد. بلافاصله از والدين کودک خواستيم تا تست کرونا روي آنها انجام شود که آنها اقدام به فرار کردند.»
گفتني است؛ بنا به گفته اين مقام بيمارستان جامو، اکنون جنازه کودک در سردخانه بيمارستان نگهداري ميشود.