نماد آخرین خبر

با قطع برق، آسانسور سقوط نمی‌کند

منبع
ايسنا
بروزرسانی
با قطع برق، آسانسور سقوط نمی‌کند

ايسنا/ عضو هيات مديره اتحاديه آسانسور و پله برقي ايران با اشاره به شرايط مواجهه با قطع شدن برق آسانسور، گفت: همه شهروندان بايد بدانند که در زمان قطع برق، کابين آسانسور سقوط نمي‌کند و کسي در آسانسور از کمبود اکسيژن خفه نمي‌شود.

نعمت‌اله نوري‌زاده با اشاره به از کار افتادن آسانسورها در زمان قطعي برق، اظهار کرد: اين روزها که با قطع برق روبه‌رو هستيم، حتما مشکل قطع آسانسور و محبوس شدن اشخاص در کابين آسانسور نيز پيش مي‌آيد؛ ضروري است که افراد مطالب مرتبط با مواجهه با اين شرايط را در خاطر بسپارند و يا اين موارد، به صورت مکتوب در کنار آسانسور در همه طبقات و تابلوي اعلانات ساختمان‌ها نصب شود.

وي افزود: اگر پس از خروج کودکان از آپارتمان برق رفت، حتما بررسي کنيد که آن‌ها از آسانسور خارج شده‌اند يا خير و به کودکان ياد بدهيد که محبوس شدن در کابين آسانسور هيچ خطري ندارد و آن‌جا در زمان قطع برق، تنها تاريک است.

عضو هيات مديره اتحاديه آسانسور و پله برقي ايران تصريح کرد: همه شهروندان بايد بدانند که در زمان قطع برق، کابين آسانسور سقوط نمي‌کند و کسي در آسانسور از کمبود اکسيژن خفه نمي‌شود؛ کابين آسانسور آنقدر سوراخ و منفذ دارد که هوا به مقدار زياد داخل کابين جريان دارد.

نوري‌زاده با اشاره به راهکارهاي خروج از آسانسور غيرفعال، افزود: در صورت محبوس شدن در کابين آسانسور اصلا وحشت نکنيد و آرام و بدون نگراني در کف کابين آسانسور بنشينيد. با استفاده از تلفن همراه به خانواده، همسايه‌ها، مديريت ساختمان، مسئول فني و يا نگهباني اطلاع دهيد و درخواست کمک کنيد.

سرپرست اتحاديه آسانسور و پله برقي استان خوزستان گفت: اگر تلفن همراه در آسانسور آنتن‌دهي مناسبي نداشته باشد، با کليد يا خودکار به آرامي و با فاصله به درب کابين ضربه بزنيد تا همسايه‌ها و کساني که از کنار آسانسور عبور مي‌کنند متوجه حضور شما در آسانسور شوند.

وي افزود: در صورت محبوس شدن فردي در آسانسور، خانواده، همسايه‌ها يا مسئول فني ساختمان با آتش‌نشاني تماس بگيرند و درخواست کمک کنند و تا رسيدن کمک، در کنار کابين بمانند و با محبوسين صحبت کنند تا آن‌ها آرام بمانند.

نوري‌زاده گفت: محبوس شدن در آسانسور هيچگونه خطري ندارد؛ تنها مساله اين است که شخص محبوس شده از تاريکي ترس داشته باشد بنابراين لازم است که خانواده نترسيدن از تاريکي را به کودکان آموزش دهند.

عضو هيات مديره اتحاديه آسانسور و پله برقي ايران گفت: والدين اين آموزش‌ها را جدي بگيرند و به فرزندان‌شان ياد بدهند که نبايد وحشت کنند زيرا اگر خاطره بدي برايشان ثبت شود، تا ساليان سال ترس از آسانسور را همراه خود خواهند داشت.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره