20 ضربه چاقو برای سرقت از عکاس جوان

ايران/ 3مرد زورگير که با حمله به يک عکاس جوان وي را با 20 ضربه چاقو تا يک قدمي مرگ کشاندند، از سوي پليس تحت تعقيب قرار گرفتند.
بامداد پنجشنبه 13 خرداد محمد دلکش، عکاس آژانس عکس تهران براي انجام مأموريت و شرکت در يک برنامه خبري از ميدان آزادي تهران سوار يک خودرو مسافربر شد تا به رامسر برود اما دقايقي بعد راننده ناگهان تغيير مسير داد و به سمت جاده ساوه رفت.
وقتي عکاس جوان اعتراض کرد، با چاقو به وي حمله کرده و در حالي که 20 ضربه چاقو به او زدند دوربين، تجهيزات عکاسي، لپ تاپ و 2 دستگاه تلفن همراهش را سرقت کرده و بدن نيمه جان او را در کنار جاده از خودرو بيرون انداختند.
پس از اين حادثه وي با کمک مردم به بيمارستان منتقل شد و تحت درمان قرار گرفت. در اين رابطه انجمن صنفي عکاسان مطبوعاتي ايران با صدور بيانيهاي، خواستار شناسايي و دستگيري متهمان شد.
در بخشي از اين بيانيه آمده است: اين انجمن ضمن ابراز تأسف از اين حادثه، از مقامات انتظامي استان انتظار دارد در کوتاهترين زمان ممکن با ورود و پيگيري اين حادثه، عاملان حمله وحشتناک را شناسايي و دستگير کنند چرا که کوتاهي در اين موارد، متجاوزان و دزدان را جسورتر خواهد کرد و همراهي و پيگيري ارگانهاي ذيربط امنيتي و انتظامي کشور ميتواند تا حدود زيادي از تکرار اين حوادث ناگوار جلوگيري کند.