راز قتل مرد ۴۵ ساله پس از چهار سال فاش شد

راز قتل مرد ۴۵ ساله پس از چهار سال فاش شدراز قتل مرد ۴۵ ساله پس از چهار سال فاش شد
28
0
2
1400/04/14 - 19:08
7
1400/04/14 - 19:08

مهر/ رئيس پليس آگاهي فرماندهي انتظامي گلستان از دستگيري متهم و برملا شدن راز قتل پس از چهار سال در علي آبادکتول خبر داد. 
سرهنگ مجتبي مروتي اظهارکرد: بدنبال وقوع قتل مردي ۴۵ ساله در يکي از روستاهاي اطراف علي آبادکتول در سال ۹۶، رسيدگي به موضوع در دستور کار پليس آن شهرستان قرار گرفت.
وي افزود: اقدامات ميداني و اطلاعاتي پليس ادامه داشت اما با توجه به نبود سرنخ و متواري بودن عاملان جنايت، نتيجه اي به دنبال نداشت لذا پرونده در اختيار تيمي از ماموران اداره عمليات ويژه پليس اگاهي استان قرار گرفت.
رئيس پليس آگاهي گلستان گفت: بررسي هاي ويژه ماموران آغاز شد و سرانجام پس از چهار سال با تلاش بي وقفه و اشراف اطلاعاتي پليس، متهم اصلي اين پرونده شناسايي و پس از هماهنگي با مرجع قضائي در عملياتي غافلگيرانه در مخفيگاهش دستگير شد.
مروتي خاطرنشان کرد: متهم پس از مواجهه با مستندات موجود به قتل مرد ۴۵ ساله با کمک همدستش اقرار و انگيزه خود را اختلافات شخصي و خانوادگي اعلام کرد.
وي تصريح کرد: متهم ديگر پرونده هم در عملياتي جداگانه دستگير و پس از تشکيل پرونده به مراجع قضائي معرفي شدند.

 

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar

اخبار برگزیده