نود و نه درصد بازنشستگان تامین اجتماعی از دریافت وام محرومند
مهر
بروزرسانی
مهر/ عضو هيئت مديره کانون عالي بازنشستگان و مستمري بگيران سازمان تامين اجتماعي از پرداخت 50 هزار فقره وام به بازنشستگان تحت پوشش اين سازمان خبر داد و گفت: با توجه به جمعيت بازنشستگان، وامهاي اعطايي فقط کمتر از يک درصد اين افراد را پوشش مي دهد.
علي اکبر خبازها افزود: در سال جاري از سوي بانک رفاه کارگران اعلام شد که 50 هزار فقره وام دو ميليون توماني به بازنشستگان تامين اجتماعي که حقوق خود را فقط از اين بانک دريافت مي کنند پرداخت مي شود.
وي با اشاره به اينکه تعداد وامها با توجه به جمعيت بازنشستگان بسيار کم است ، گفت: در حال حاضر دو ميليون و 200 هزار بازنشسته در سراسر کشور زندگي مي کنند که با در نظرگرفتن تعداد وامهاي پرداختي کمتر از يک درصد از بازنشستگان مي توانند از آن بهره مند شوند که بسيار کم است.
نايب رئيس کانون بازنشستگان و مستمري بگيران استان تهران تاکيد کرد: روزانه حدود 500 نفر بازنشسته براي دريافت معرفي نامه وام به کانون استان تهران مراجعه مي کنند اما متاسفانه با توجه به محدوديت در نظر گرفته شده نمي توانيم پاسخگوي تمامي اين افراد باشيم.
خبازها به مشکلات بازنشستگان تحت پوشش تامين اجتماعي اشاره کرد و گفت: متاسفانه در حال حاضر به دليل مسائل اقتصادي، بازنشستگان که هر کدام داراي فرزند و نوه هستند با مشکلات معيشتي زيادي مواجهند و نمي توانند از عهده هزينه هاي زندگي خود برآيند. برهمين اساس شايد اعطاي وام هر چند با مبلغ اندک به آنان تا حدودي از مشکلاتشان بکاهد اما باز هم مشاهده مي شود 99 درصد آنان از اين امر محروم هستند.
وي گفت: از وزير تعاون، کار و رفاه اجتماعي و همچنين مسئولان سازمان تامين اجتماعي انتظار داريم که اعتباري را براي اعطاي وام به تعداد بيشتري از بازنشستگان در نظر بگيرند و اميدواريم توجه ويژه اي به قشر زحمت کش بازنشسته نمايند.