کاهش سن واکسیناسیون کرونا در سیستان و بلوچستان؛ نوبت به بالای ۱۸ سال رسید

تسنيم/ رئيس دانشگاه علوم پزشکي زاهدان اعلام کرد با حذف محدوديت سني تزريق واکسن کرونا در سيستان و بلوچستان افراد بالاي ۱۸ سال ميتوانند واکسن کرونا را دريافت کنند.
سيدمحمد هاشمي شهري در زاهدان اظهار داشت: به دنبال درخواست بنده و پيگيري رئيس کميسيون بهداشت و درمان مجلس شوراي اسلامي در جلسه اخير وزير بهداشت با اعضا اين کميسيون، وزير بهداشت با حذف محدوديت سني واکسن در سيستان و بلوچستان موافقت کرد.
رئيس دانشگاه علوم پزشکي زاهدان افزود: سيستان و بلوچستان جوانترين استان کشور محسوب ميشود و علاوه بر اين بيشترين درصد افراد ساکن در مناطق روستائي و عشايري نيز در اين استان زندگي ميکنند و در اين راستا پيش از اين علاوه بر گروههاي خاص شغلي مانند معلمان، دانشگاهيان، کارگران، دانشجويان و طلاب علوم ديني، افراد بالاي 18 سال ساکن مناطق روستايي و عشايري تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکي زاهدان امکان دريافت واکسن کرونا داشتند.
وي خاطرنشان کرد: بعد از هر بار اعلام کاهش سن دريافت کنندگان واکسن تا چند روز شاهد ازدحام هم استانيها در مراکز تجميعي واکسيناسيون هستيم و با توجه به اينکه از امروز افراد بالاي 18 سال ساکن در مناطق شهري استان امکان دريافت واکسن دارند، احتمال ازدحام در اين مراکز وجود دارد.
هاشمي شهري ادامه داد: در همين راستا از همه ساکنان استان که بالاي 18 سال سن دارند درخواست ميشود تا براي برنامهريزي و پاسخگويي بهتر در مراکز تجميعي دريافت واکسن، حتماً به سامانه SALAMAT.GOV.IR مراجعه و نسبت به اخذ نوبت اقدام کنند؛ هر چند در صورت عدم امکان ثبتنام افراد در اين سامانه هم امکان مراجعه مستقيم به مراکز تجميعي واکسيناسيون وجود دارد.