نماد آخرین خبر

مرز مهران فقط برای عبور تجهیزات موکب داران فعال است

منبع
ايرنا
بروزرسانی
مرز مهران فقط برای عبور تجهیزات موکب داران فعال است

ايرنا/ نماينده مردم ايلام در مجلس شوراي اسلامي گفت: مرز مهران از امروز فقط براي عبور تجهيزات موکب‌ها فعال است، زائرين مراجعه نکنند.
علي اکبر بسطامي اظهار داشت: مرز مسافري مهران در استان ايلام به سمت عراق بسته است و فعلا تردد به سمت عراق از طريق هوايي انجام مي شود.
وي با اشاره به نزديکي ايام اربعين تاکيد کرد: مرز مهران آمادگي پذيرش مسافر به سمت عراق را ندارد و طبق توافقات صورت گرفته با مقامات عراقي تنها امکان بازگشت زائران از عراق به داخل کشور پس از ايام اربعين از طريق مهران امکان پذير است.
نماينده مردم ايلام، ايوان، چرداول، مهران و ملکشاهي، هليلان، چوار و سيروان در مجلس شوراي اسلامي افزود: مرز مهران براي انتقال تجهيزات موکب هاي مسير پياده روي اربعين شهادت ابا عبدالله الحسين (ع) پيش بيني شده است و کاميون تجهيزات موکب ها امکان تردد از اين مرز را دارند.
بسطامي يادآور شد: بدون شک افراديکه طبق توافق با کشور عراق اعم از زائران و موکل داران به کشور عراق از طريق هوايي و زميني مراجعه مي کنند، بايد داراي تست سي پي آر بوده و هر ۲ دز واکسن کرونا را تزريق کرده باشند.
وي ابراز اميدواري کرد پس از ايمني مردم در سال‌هاي آتي دوباره پياده روي اربعين با شور و شوق خاصي برگزار شود.

نماينده مردم ايلام در مجلس شوراي اسلامي گفت: با توجه به سيل مشتاقان اباعبدالله الحسين (ع) و علاقمندي آنان براي زيارت اکنون ۲ سال است که به دليل شيوع کرونا تنها به منظور حفظ سلامت مردم اين راهپيمايي به صورت  محدود برگزار مي شود.
بر اساس اعلام مقامات استان ايلام در طول هفت روز گذشته از ورود ۳۰۰ زائر اربعين حسيني به مرز مهران و عزيمت به کشور عراق ممانعت شده است و گشت هاي ايست و بازرسي در هفت نقطه استان ايلام براي عودت زائران احتمالي اربعين به استان هاي مبدا خود استقرار دارند.

 
 
  
  

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره