قتل مرد بیگناه به خاطر سوءتفاهم

رکنا/ رئيس شوراي حل اختلاف کرمانشاه از رهايي يک زنداني محکوم به قصاص با تلاش شوراي حل اختلاف اين استان خبر داد.
فتاحي از رهايي يک زنداني محکوم به قصاص با تلاش اعضاي شعبه ۴۵ شوراي حل اختلاف کرمانشاه و گذشت خانواده مقتول خبر داد و گفت: در پي نزاع دسته جمعي به دليل سوءتفاهم پيش آمده نسبت به يک خانواده، متاسفانه فردي به قتل ميرسد.
وي ادامه داد: پس از دستگيري قاتل و گزارشهاي قانوني، پرونده در دادسراي شهرستان مورد رسيدگي قرار گرفته و نهايتاً منجر به صدور حکم قصاص و اعدام قاتل ميشود.
بخشش يک محکوم به قصاص از چوبه دار در کرمانشاه
رئيس شوراي حل اختلاف کرمانشاه افزود: در راستاي اهداف شوراهاي حل اختلاف اين پرونده به درخواست برادر مقتول و با دستور دادستاني در اختيار شعبه ۴۵ سازش قرار گرفت.
وي گفت: مجموعه توسعه حل اختلاف استان کرمانشاه با همکاري متنفذين و تشکيل جلسات متعدد رضايت خانواده مقتول را نسبت به متهم اخذ و با دعوت مردم به حفظ آرامش و گذشت، از قصاص قاتل فرزند خود گذشت کردند.