نماد آخرین خبر

زن کلاهبردار به دام افتاد

منبع
شرق
بروزرسانی
زن کلاهبردار به دام افتاد

شرق/ زنی که کلاهبرداری 30میلیاردی را رقم زده بود، دستگیر شد.

سردار دلاور القاصی‌مهر، فرمانده انتظامی استان ایلام اظهار کرد: تعدادی از شهروندان شهرستان‌های هم‌جوار به دفتر دادستانی دادسرای عمومی و انقلاب شهرستان آبدانان مراجعه و شکایتی را مطرح کردند مبنی بر اینکه زنی با ایجاد کانال و گروه‌های تلگرامی ادعا کرده از طریق شرکت‌ها و کارخانجات معتبر تولیدی لوازم خانگی در سطح استان تهران قادر به خرید انواع لوازم خانگی با مارک‌های معتبر و قیمت مناسب و تخفیف ویژه و امکان پرداخت اقساطی است.

او سپس با این ترفند دست به کلاهبرداری زده است. وی افزود: با انجام تحقیقات لازم از طریق تحصیل ادله الکترونیکی، پایش نامحسوس گروه‌های ایجادشده توسط متهم، جمع‌آوری مستندات و مدارک موجود در فضای سایبر در خلال این تحقیقات مشخص شد شخص کلاهبردار با همکاری و مشارکت همسرش مبالغی قریب به 30 میلیارد ریال از طریق واریز به حساب بانکی خود از مال‌باختگان دریافت کرده و در قبال وجه دریافتی، هیچ‌گونه کالایی به آنان تحویل نداده‌اند.

فرمانده انتظامی استان ایلام ادامه داد: پس از هماهنگی‌های لازم با مرجع قضائی، متهم پرونده به همراه همسرش در یک عملیات موفق پلیسی در مخفیگاه‌شان دستگیر شدند. وی با اشاره به اینکه تمامی وسایل الکترونیکی متهمان توقیف شده، ادامه داد: آنها پس از مواجهه با مستندات مندرج در پرونده به جرم‌شان اعتراف کردند و سپس با قرار تأمین مناسب با دستور مقامات قضائی روانه زندان شدند.

سردار القاصی‌مهر گفت: فضای مجازی بستر کاملا امنی برای خرید و فروش کالا نیست و می‌طلبد شهروندان در معاملات اینترنتی قبل از رؤیت کالای مد‌نظر و صحت معامله از پرداخت هرگونه وجهی به صاحبان این آگهی‌ها خودداری کنند.

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره