نماد آخرین خبر

قتل دختر بچه ۹ ساله در رابُر کرمان

منبع
ايرنا
بروزرسانی
قتل دختر بچه ۹ ساله در رابُر کرمان

ایرنا/ رییس حوزه قضایی رابُر در استان کرمان درحالی از قتل یک دختر بچه ۹ ساله در این شهرستان خبر داد که ضمن اعلام بازداشت یک متهم در این زمینه بیان کرد: پدر مقتول، همسرش را مظمون اصلی معرفی کرده است و تحقیقات بیشتر جریان دارد.

منصور بلاغی اینانلو در تشریح جزییات این خبر اظهار داشت: ظهر امروز ساعت ۱۲:۴۵ و پس از دریافت گزارش از مرجع انتظامی درباره وقوع یک فقره قتل، بلافاصله در محل حادثه حاضر و متاسفانه با جنازه دختر بچه ۹ساله که بر اثر ضربه چاقو به قتل رسیده بود مواجه شدیم.
این مقام قضایی اعلام کرد: تحقیقات اولیه بسرعت آغاز و مشخص شد کودک پس از بازگشت از مدرسه در منزلش به قتل رسیده است.
بلاغی عنوان کرد: پدر مقتول در بازجویی های اولیه همسرش را مظنون اصلی این حادثه معرفی کرده است.
وی اضافه کرد: تحقیقات تکمیلی در این زمینه ادامه دارد و اظهارنظر قطعی در این پرونده پس از جمع آوری مستندات و آشکار شدن تمامی زوایای پرونده از طریق روابط عمومی دادگستری استان به اطلاع عموم رسانده خواهد شد.

شهرستان رابر در فاصله ۱۸۰ کیلومتری جنوب غربی کرمان قرار گرفته است.

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره