نماد آخرین خبر

VAR به بایگانی می‌رود!

منبع
خبر ورزشي
بروزرسانی
VAR به بایگانی می‌رود!

خبر ورزشي/ شايد بسياري از تيم‌ها باور داشته باشند براي رها شدن از اشتباهات پي‌درپي داور ۳ ميليارد تومان ارزش دارد اما آيا اين بودجه در اختيار کميته داوران قرار مي‌گيرد؟
اشتباهات داوري در فوتبال ايران آنقدر زياد شده که داد مربيان تيم ها را در آورده؛ حتي آنهايي که دوست ندارند به داور معترض شوند. نمونه‌اش در بازي ذوب آهن – پيکان مي‌رفت که يکبار ديگر اشتباه داوري شکست را در کارنامه تيم ذوب‌آهن ثبت کند که با اعتراف بازيکن پيکان که روي او خطايي صورت نگرفته داور پنالتي را برگرداند و همه‌چيز ختم به خير شد. اما اين يک واقعيت محض است اشتباه داوري زماني در فوتبال ايران کم مي‌شود که VAR وارد فوتبال ايران شود. تکنولوژي که به تيم داوري کمک مي‌کند تصميم اشتباه خود را آني تغيير دهد. 
در ابتداي پيدايش اين تکنولوژي فدراسيون فوتبال قول داد اين تکنولوژي را در استاديوم‌هاي فوتبال ايران پياده مي‌کند و در اين باره مکاتبات متعددي را با فيفا داشت و حتي يک کلاس هم در اينباره برگزار شد اما به نظر مي‌رسد پياده کردن اين سيستم در استاديوم‌هاي ايران بايگاني شده است. 
داور چهارم يکي از بازي‌هاي ليگ برتر در هفته‌اي که گذشت اذعان کرد پياده کردن هر ست از VAR در استاديوم‌هاي ايران نزديک به ۳ ميليارد تومان هزينه دارد واقعيت اين است که فدراسيون فوتبال توان چنين هزينه‌اي را در استاديوم‌هاي ايران ندارد و اين باشگاه‌ها هستند که بايد در اين زمينه پيش قدم شوند. فدراسيون فوتبال هم اکنون در تجهيز هدست‌هاي راديويي هم با مشکل مواجه است و البته خريد اين دستگاه‌ها بايد از سوي باشگاه‌ها انجام و در استاديوم‌هايي که به ميدان مي‌روند نصب شود. پيش از اين گفته مي‌شد قيمت هر ست VAR نزديک به ۲۰۰ تا ۳۰۰ هزار دلار است اما داور چهارم يکي از بازي‌هاي ليگ برتر که در اين باره صحبت مي‌کرد مي‌گفت با ۳ ميليارد تومان مي‌شود اين تجهيزات را در استاديوم‌ها پياده کرد. در نهايت هم تصميم گيرنده بعد از نصب VAR داور است و ممکن است باز هم اشتباهاتي صورت گيرد که در اين صورت دست کم اشتباهات به حداقل مي‌رسد. 
در نهايت بايد به اين نکته اشاره کرد باشگاه‌ها تنها يک بار هزينه خريد VAR را مي‌دهند اما براي هميشه از آن بهره خواهند برد. براي رها شدن از اشتباهات پي در پي داور ۳ ميليارد تومان ارزش دارد؛ به خصوص که قرار است همين يکبار براي خريد تکنولوژي کمک داور ويدئويي هزينه شود.


ما را در کانال تلگرامي «کانال ورزش» دنبال کنيد

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره