
صدرنشینی اپل در فروش موبایل با قیمت بالاتر از ۴۰۰ دلار



ديجياتو/ بر اساس گزارش «کانترپوينت»، اپل طي سه ماهه دوم ۲۰۲۱ در فروش گوشيهايي با قيمت بالاتر از ۴۰۰ دلار از ساير رقبا پيشي گرفته و با سهم بازار ۵۷ درصدي در جايگاه اول قبل از سامسونگ با سهم ۱۷ درصد و هواوي با سهم ۶ درصد براي فروش گوشيهايي در اين محدوده قيمت ايستاده است.
اين در حالي است که سهم اپل در بازار گوشيهاي بالاي ۴۰۰ دلار از ۴۸ درصد در سه ماهه دوم سال ۲۰۲۰ به چنين درصد چشمگيري افزايش پيدا کرده است که بخش عمدهاي از آن به پرچمداران سري آيفون ۱۲ مربوط ميشود. در نظر داشته باشيد در اين رتبه بندي کانترپوينت ميزان فروش را براساس قيمت دستگاهها در نظر گرفته و موبايلهاي با قيمت بالاتر از ۴۰۰ دلار را در اين طبقه بندي يعني گروه ممتاز قرار داده است.
همچنين عملکرد اپل در بخش فوق ممتاز، که گوشيهايي با قيمت ۸۰۰ دلار يا بيشتر را شامل ميشود نيز قابل توجه است. اين محدوده قيمتي حدود ۳۶ درصد از کل بازار گوشيهاي ممتاز (قيمت بالاي ۴۰۰ دلار ) را شامل ميشود که نسبت به سال گذشته ۱۸۲ درصد رشد داشته است. در ادامه گزارش کانترپوينت عنوان شده است، که اپل به دليل موفقيت آيفون ۱۲ پرو و ۱۲ پرو مکس تقريبا سه چهارم فروش اين گروه را به خود اختصاص داده و اين رقم در سال گذشته ۵۴ درصد بوده است.
از طرفي ديگر سامسونگ در سه ماهه دوم سال ۲۰۲۰ توانسته بود ۲۲ درصد سهم اين بازار را حفظ کند، اما سهم اين شرکت در سه ماهه دوم سال ۲۰۲۱ به ۱۷ درصد کاهش يافته است. کانترپوينت اعلام ميکند که اين امر به دليل محدوديتهاي عرضه غول فناوري کرهاي بوده است.
شرکت چيني هواوي نيز با کاهش روبرو شده است و سهم آنها در سه ماهه دوم سال ۲۰۲۱ نسبت به مدت مشابه در سال گذشته از ۱۷ درصد به ۶ درصد کاهش يافته است. هواوي همچنين هنوز به عنوان دومين توليدکننده بزرگ چين در بخش گوشيهاي ممتاز محسوب ميشود.