آتش روسیه روی کی‌یف و اودسا

آتش روسیه روی کی‌یف و اودسا
0
0
17K
1405/06/11 - 12:19
1.6K
1405/06/11 - 12:19

فارس/رسانه‌های روسیه با انتشار یک ویدئو خبر دادند که ارتش این کشور مراکز لجستیکی در پایتخت اوکراین و  شهر بندری اودسا را هدف قرار داد.

طبق گزارش خبرگزاری اسپوتنیک، مرکز لجستیک «استلار جت» اوکراین در پایتخت این کشور در یکی از این حملات هدف حمله هوایی قرار گرفت.
طبق گزارش رسانه‌های روسیه، نیروهای ارتش این کشور شب گذشته به چندین هدف در مناطق کی‌یف و اودسا شامل مرکز لجستیک «چایکی» در پایتخت اوکراین که محل نگهداری کالاهای خارجی با کاربرد دوگانه، از جمله قطعات پهپادهای میان‌برد و دوربرد بود، حمله کردند.
به روایت اسپوتنیک، چهار تأسیسات زیرساخت انرژی اوکراین که از عملیات دریایی ارتش این کشور پشتیبانی می‌کردند در منطقه اودسا مورد اصابت قرار گرفتند.
به گفته مقامات روسیه، ارتش در حملات شب گذشته و بامداد امروز در بندر اودسا به یک مرکز تولید آزمایشی برای شهپادها (شناورهای هدایت پذیر از راه دور)، شش مخزن سوخت حاوی تدارکات مورد نیاز ارتش اوکراین و انبارهای ذخیره تجهیزات نظامی حمله کرد.

🔹"آخرین خبر" در روبیکا
🔹"آخرین خبر" در ایتا
🔹"آخرین خبر" در بله

ویدیو های برگزیده