نماد آخرین خبر

شنيسل مرغ؛ طعمي که زير دندان مي‌ماند

منبع
ايرنا
بروزرسانی
شنيسل مرغ؛ طعمي که زير دندان مي‌ماند

ايرنا/ براي درست‌کردن يک شنيتسل مرغ جذاب فقط کافي است جسارت استفاده از ادويه‌هاي مختلف را داشته باشيد؛ همين.

مواد لازم: 
سينه مرغ: ۱عدد
آب پياز: نصف پيمانه
آب ليمو: ۳ ق س

زعفران دم کشيده: ۱ ق س
تخم مرغ: ۲ عدد
آرد سوخاري: ۱ و نيم پيمانه
پودر سير: ۱ ق چ
ادويه کاري: ۱ ق چ
نمک و فلفل قرمز: به مقدار لازم
روغن مخصوص سرخ کردن: به ميزان لازم
طرز تهيه و دستور پخت: 
۱. براي درست کردن شنيسل بايد ترجيحا از سينه يا فيله مرغ استفاده کرد. سينه مرغ را مي‌توانيد به اندازه‌هايي که دوست داريد تکه کنيد ولي بهتر است به اندازه کف دست و ضخامت ۱و نيم تا ۲ سانت برش بزنيد. بعد گوشت مرغ را به وسيله بيفتک کوب يا تيغه پشت چاقو که پهن‌تر است بکوبيم. براي اين کار بايد يک نايلون زير گوشت و يک نايلون هم روي گوشت قرار دهيد و اين کار باعث مي‌شود گوشت هنگام کوبيدن پاره نشود.
۲. چون گوشت مرغ نرم و لطيف است لازم نيست زمان زيادي براي کوبيدن استفاده کنيد. فقط در حد چند ضربه. وقتي گوشت کوبيده شد، اندازه آن يک و نيم برابر مي‌شود.
۳. با کمک نايلون طرف ديگر گوشت را هم برمي‌گردانيد و بکوبيد.بعد از اينکه سينه تکه شده مرغ کوبيده شده به آن آب پياز اضافه مي‌کنيم تا هم عطر خوبي بگيرد و هم گوشت تردتر شود. اجازه مي‌دهيم ۳۰ دقيقه در آب پياز، نمک، زعفران و مقداري آب ليمو بخوابد.
۴. در مرحله بعد آرد سوخاري را با مقداري فلفل قرمز، نمک، پودر سير و ادويه کاري مزه دار مي‌کنيم. بعد تخم مرغ‌ها را در ظرفي جداگانه مي‌شکنيم و هم مي‌زنيم تا زرده و سفيده تخم مرغ باهم مخلوط شوند. مقداري هم زعفران به آن اضافه مي‌کنيم تا خوشرنگ‌تر شود.
۵. مرغ‌هاي آماده شده را ابتدا در آرد سوخاري مزه‌دار شده مي‌غلطانيم و بعد داخل تخم مرغ مي‌گذاريم و دوباره در آرد سوخاري مي‌غلطانيم تا همه قسمت‌هاي آن به آرد آغشته شود. تابه مورد نظر را روي حرارت متوسط قرار مي‌دهيم و به اندازه ۱ سانت روغن داخل آن مي‌ريزيم تا کاملا داغ شود و سپس مرغ‌هاي آغشته به آرد را داخل آن قرار مي‌دهيم.
۶. حرارت زير تابه خيلي مهم است . اگر حرارت زياد باشد باعث مي‌شود آردها زود رنگ تيره بگيرند و اگر هم خيلي کم باشد سبب مي‌شود روغن بيشتري جذب گوشت شود.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره