پیکان قهرمان است

تسنيم/ سرمربي تيم فوتبال پيکان گفت: پيکان در اين هفتههاي آخر مثل قهرمان بازي کرد و قهرمان يک چهارم پاياني ليگ بود.
دگرگوني تيم پيکان ،روند رو به رشد و موفقيت اين تيم بعد از شروع مجدد رقابتهاي ليگ برتر بر کسي پوشيده نيست. در شرايطي سخت و بحراني،عبدالله ويسي به اين تيم روح تازهاي بخشيد و پيکان در بازيهايي بسيار سخت سربلند از ميدان خارج شد.
سرمربي اين تيم در همين خصوص عنوان کرد: تغييردادن شرايط يک تيم فوتبال راحت نيست و صادقانه بايد بگويم تعطيلاتي که بابت شيوع بيماري کرونا اتفاق افتاد به مجموعه تيم ما کمک شاياني کرد. تمام فعاليتهاي ورزشي و تمريني از اواخر اسفندماه تعطيل شد و از ابتداي خردادماه مجوز آغاز تمرينات صادر گرديد. در مدتي آمادهسازي براي شروع دوباره ليگ برتر، هشت بازي تدارکاتي برگزار کرديم که در واقع پشت تک تک اين بازيهاي تدارکاتي يک فلسفه وجود داشت.
وي خاطر نشان کرد: ما نياز به ايجاد تغييرات استراتژيک تيمي و يک تحول روحي داشتيم. با شروع مسابقات در اولين بازي برابر پرسپوليس بازنده شديم که نيازي به شرح واقعه و توجيه وجود ندارد، اما پس از آن تيم پيکان در هيچ مسابقهاي نباخت. چند روز بعد از همين بازي ذوب آهن را با چهار گل در اصفهان شکست داديم و برابر گل گهر به پيروزي رسيديم. مقابل سايپا و پارس جنوبي در حالي به تساوي رضايت داديم که شايسته پيروزي بوديم و برابر تيم مدعي تراکتور در تبريز به تساوي رسيديم، اما همان جا هم پيکان سيماي يک تيم برتر و برنده را داشت.
ويسي ادامه داد: سپس مقابل تيم خوب صنعت نفت به پيروزي رسيديم و با استقلال در ورزشگاه آزادي به تساوي رضايت داديم. در ايستگاه آخر و در مسابقهاي بسيار حساس برابر تيمي نظير سپاهان به تساوي رسيديم. اين حريف پرمهره براي پيروزي جهت کسب سهميه آسيايي با تمام توانش مقابل پيکان بازي کرد اما زورش به ما نرسيد! پيکان در اين چند هفته براي هر مسابقه چند غايب داشت، اما تک تک بچههاي تيم از آنهايي که تجربه داشتند تا جواناني که براي اولين بار در ليگ برتر و شفافتر بگويم حتي براي اولين بار در ورزشگاه آزادي، فولاد شهر اصفهان، يادگار امام تبريز يا شهرقدس به ميدان ميرفتند با جان و دل بازي کردند.
سرمربي تيم پيکان عنوان کرد: تک تک سلولهاي بدن بازيکنان به دنبال موفقيت بود. به نظر من پيکان در اين هفتههاي آخر مثل قهرمان بازي کرد و قهرمان يک چهارم پاياني ليگ بود و استحقاق چنين تيمي موفقيت و تحسين است .بعد از بازي در رختکن هم گفتم قدردان حسين آقاي فرکي هستم. فرکي از نظر فني و اخلاقي تيم خوبي را بسته بود ولي به دلايلي که در فوتبال بارها تکرار شده نتوانستند به آنچه مد نظرشان بود برسند و ما سعي کرديم کار نيمهتمام پيکان را تمام کنيم. خوشحالم ليگ نوزدهم براي من و مجموعه باشگاه پيکان پايان شيريني داشت. آرزو ميکنم براي فصل آينده چه من در خدمت تيم پيکان باشم و چه نباشم، اين تيم مدعي کسب سهميه آسيايي باشد چون از زير ساختهاي خوبي برخوردار است.
وي در خصوص تصميمش براي فصل آينده گفت : قرارداد من و باشگاه پيکان به اتمام رسيده ولي هنوز خودم را عضوي از خانواده اين باشگاه بزرگ و مجموعه ايرانخودرو ميدانم. جا دارد صميمانه از تمامي مديران گروه صنعتي ايرانخودرو، از هيئت مديره باشگاه پيکان و آقاي گرشاسبي و از تمامي مسئولان باشگاه که در هفتههاي گذشته با يک حس خوب و انرژيبخش در کنار بنده، همکارانم و بازيکنانم بودند تشکر کنم .مسلماً اولويتام باشگاه پيکان است ولي در فوتبال حرفهاي نميتواند احساسي تصميمگيري و رفتار کرد. اگر ماندني شدم که مطابق اصولم با تمام توان کارم را انجام ميدهم و اگر قسمت نبود اين همکاري ادامه پيدا کند براي اين تيم بهترينها را آرزو مي کنم و بهعنوان يک مربي به فعاليتم در سنگر ديگري ادامه ميدهم.
عبدالله ويسي در پايان گفت:فشار زيادي روي مربيان است.در چند ماه گذشته فرصت خاصي براي سفر به خوزستان و ديدن خانواده نداشتهام. با توجه به شرايطي هم که موجود بود حتي در تعطيلات ليگ برتر ذهن و قلبم اجازه نميداد فرصتي براي استراحت يا تفريح و سرگرمي به خودم بدهم. ساعتها از خاتمه بازي پاياني ليگ ميگذرد ولي هنوز آدرنالين از بدنم دفع نشده و نتوانستهام ريکاوري شوم. الان دوست دارم بگويم از همه عزيزاني که نسبت به بنده و مجموعه باشگاه پيکان لطف داشتهاند سپاسگزارم.دوست دارم از تک تک بازيکنان تيم پيکان تشکر کنم و آنها خسته نباشيد بگويم .دوست دارم از تک تک آنهايي که به هر دليلي باعث ناراحتي شان شدم عذرخواهي کنم .کلام آخر آرزوي شادي و سلامتي براي هموطنانم است.