آشپز سابق دربار انگلیس: ملکه هرگز پیتزا نخورده است

ايسنا/ به گفته آشپز سابق دربار انگليس، در صدر فهرست غذاهاي مورد علاقه ملکه شکلات تلخ و گوشت شکار قرار داشت.
به گزارش اينديپندنت، دارن مکگردي، آشپز سابق سلطنتي برنامه غذايي ملکه و خانواده او را توضيح داد و گفت که هيچ وقت براي ملکه پيتزا درست نکرده است.
مکگردي که ۱۵ سال آشپز خاندان سلطنتي بود، 4 سال براي شاهدخت دايانا و پسرانش، شاهزاده ويليام و شاهزاده هري در دوران کودکيشان کار کرده است. او در مصاحبه با نشريه «آس فود» گفت: «طي سالهايي که من در کاخ باکينگهام آشپزي ميکردم ملکه هرگز پيتزا سفارش نداد.»
مکگردي افزود او هيچ پيتزايي نپخت تا آن که پختن پيتزا را با انتقال به کاخ کنزينگتون آغاز کرد که به گفته او هميشه در منوي سفارشهاي آن کاخ بود.
اين آشپز ۵۸ ساله به ياد آورد: «من هميشه براي ويليام پيتزا درست ميکردم. در کتاب آشپزي دومم با نام "آشپز سلطنتي در خانه" (The Royal Chef at Home) طرز تهيه يک پيتزا مرغ تيکا ماسالا وجود دارد چرا که شاهزاده ويليام عاشق غذاي هندي بود و اين پيتزا ترکيبي از هر دو غذاي مورد علاقه او بود.»
مکگردي مي گويد گرچه ملکه طرفدار غذاي ايتاليايي نبود اما هيچ وقت غذايي که او پخته را به آشپزخانه پس نفرستاد.
اين آشپز اظهار داشت ملکه اليزابت به جاي پس فرستادن غذا، يادداشتي مينوشت تا عدم علاقه به آن غذا را ثبت کند.
او گفت: «ملکه دفترچه يادداشت کوچکي روي ميزش داشت و فقط يک يادداشت در آن مينوشت که: من اين غذا را ديگر نميخواهم. يا چيزي شبيه آن.»
به گفته اين آشپز، در صدر فهرست غذاهاي مورد علاقه ملکه ۹۴ ساله در طول فعاليت مکگردي، شکلات تلخ و گوشت شکار قرار داشت.
او به نشريه آس فود گفت: «حتي گوشت شکار را خيلي بيشتر دوست ميداشت اگر در املاک سلطنتي شکار شده بود، هر چه که بود از ماهي آزاد (سالمون) گرفته تا آهو از بالمورال يا حتي گوزن از ساندرينگهام.»
مکگردي اکنون آشپزخانه خود را در تگزاس اداره ميکند و چندين کتاب درباره دوران کار خود براي ملکه و خانواده او نوشته است. او تا زمان درگذشت شاهدخت دايانا در اوت ۱۹۹۷ که در اثر حادثه رانندگي در تونلي در پاريس اتفاق افتاد، براي او و پسرانش آشپزي ميکرد.
به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد